Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Και πάλι προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία'

Άγγελος Ρεστάνης - 10 Ιανουάριος 2018, 12:15

Δεν πραγματοποιήθηκαν τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 'Ελ. Βενιζέλος'.


Νέα προβλήματα παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, λόγω της ομίχλης που κάλυψε και σήμερα, δεύτερη συνεχόμενη μέρα, την πόλη. Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν μετά τις 8.30 το πρωί, με την ομίχλη να κάνει την παρουσία της στην περιοχή του αεροδρομίου, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξοαναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, δεν πραγματοποιήθηκαν τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στην Αθήνα, στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Σημειώνεται ότι χθες εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” ταλαιπωρήθηκαν, καθώς δεν έγινε καμία πτήση, λόγω της ομίχλης, έως το μεσημέρι. Ως αποτελέσμα, έγιναν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων, ενώ άλλες έγιναν κατόπιν πολύωρων καθυστερήσεων, με την κατάσταση να ομαλοποιείται μετά το μεσημέρι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top