Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

TUI Austria: Η Ελλάδα και το 2018 κορυφαία προτίμηση για τους Αυστριακούς

Τατιάνα Ρόκου - 10 Ιανουάριος 2018, 12:58

Πολλές θερινές πτήσεις της TUI για την Ελλάδα ξεκινούν φέτος στις αρχές Μαΐου, μερικές μάλιστα ήδη τον Μάρτιο. Οι κρατήσεις για τους μήνες εκτός σεζόν, τον Μάιο και Οκτώβριο, έχουν αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με το 2017.


Η Ελλάδα θα είναι και φέτος, όπως και πέρυσι, στην πρώτη θέση ως ο πλέον προσφιλής τουριστικός προορισμός για τους πελάτες του μεγαλύτερου αυστριακού ταξιδιωτικού ομίλου TUI, ο οποίος, για τον λόγο αυτό διευρύνει την τουριστική σεζόν στην Ελλάδα, αυξάνει κατά 25% τις πτήσεις του προς ελληνικούς προορισμούς και επεκτείνει τις προσφορές σε ξενοδοχεία”, υπογράμμισε η γενική διευθύντρια του Ομίλου, Lisa Weddig, κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ταξιδιωτικού οργανισμού για το 2018, που έγινε στη Βιέννη.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, παράλληλα με τα μεγάλα ελληνικά νησιά, όπως η Κρήτη, η οποία παρουσιάζει μία αύξηση στις έως τώρα κρατήσεις κατά 45% σε σχέση με πέρυσι, αυξάνεται έντονα η ζήτηση για μικρότερα νησιά στην Ελλάδα, όπως η Ζάκυνθος, για την οποία οι φετινές κρατήσεις στον TUI είναι κατά 85% περισσότερες από το 2017.

Πολλές θερινές πτήσεις της TUI για την Ελλάδα ξεκινούν φέτος στις αρχές Μαΐου, μερικές μάλιστα ήδη τον Μάρτιο, όπου για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση για τις 24 Μαρτίου με προορισμό την Κρήτη ή για τις 25 Μαρτίου για τη Ρόδο, δηλαδή κατά δύο εβδομάδες νωρίτερα από πέρυσι.

Ταυτόχρονα, επεκτείνεται η σεζόν και έτσι υπάρχει φέτος δυνατότητα για πτήσεις της TUI από το Grantz προς το Ηράκλειο στα τέλη Οκτωβρίου, αντί τέλη Σεπτεμβρίου, που ίσχυε πέρυσι, και, όπως επισήμανε η Lisa Weddig, το μέτρο αυτό σημειώνει ήδη επιτυχία, καθώς φέτος οι κρατήσεις για τους μήνες εκτός σεζόν, τον Μάιο και Οκτώβριο, έχουν αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με το 2017.

Την Ελλάδα, που βρίσκεται φέτος για την TUI Austria στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχή χρονιά, ακολουθεί η Ισπανία, με την Τουρκία να επιστρέφει στην τρίτη θέση, την Αίγυπτο να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και την Ιταλία στην πέμπτη θέση.Στη φωτογραφία, ο Gottfried Math, CFO της TUI Austria Holding με τη Lisa Weddig, COO της TUI Österreich.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top