Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ο Νικόλας Λάρδης νέος Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιανουάριος 2018, 11:20

Ο Νικόλας Λάρδης θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Raynair στην Ελλάδα και σε έξι ακομα χώρες, όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.


Η Ryanair ανακοινώνει σήμερα, 11 Ιανουαρίου, τον διορισμό του κ. Νικόλα Λάρδη ως Sales & Marketing Manager για την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Λάρδης εντάσσεται από την Airbnb στην Ιρλανδία και θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Raynair στην Ελλάδα και σε έξι ακομα χώρες, όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

Η Senior Sales & Marketing Manager της Ryanair, Chiara Ravara δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό του Νικόλα ως υπευθύνου της ομάδας πωλήσεων και marketing για την Ανατολική Μεσόγειο. H αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία του στην αγορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό στην Ευρώπη, στα πλαίσια του προγράμματος ‘Always Getting Better’, με περισσότερους από 129 εκατ. επιβάτες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος”.

Ο κ. Λάρδης δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος της ομάδας της Ryanair, της Νο 1 αεροπορικής στην Ευρώπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτόν τον τομέα και προσβλεπω στη συνεργασία με όλα τα αεροδρόμια μας και τους φορείς, για να προωθήσουμε την ανάπτυξη στις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top