Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Κινήσεις προβολής του Δήμου Πάρου στο εξωτερικό

Τατιάνα Ρόκου - 15 January 2018, 09:31

Γαλλικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στις Ελλάδα και μάλιστα στις Κυκλάδες, παρουσιάζει τον πολιτισμικό και φυσικό πλούτο των Κυκλάδων μέσα από πέντε θεματικές ενότητες (πορτρέτα κατοίκων, φύση κ.λπ.).


Με επίκεντρο την Εκατονταπυλιανή, η Πάρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικό ντοκιμαντέρ της εταιρίας παραγωγής Roche Production, με θέμα ”Οι Θησαυροί της Ευρώπης”, που μεταδόθηκε πρόσφατα από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Fox, καθώς και από τα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα VOYAGES, TV5 Monde και το National Geographic.

Τα γυρίσματα έγιναν πέρυσι στο νησί, έπειτα από συνεργασία του Δήμου, του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας και της MTC Group. Το ντοκιμαντέρ ήταν αφιερωμένο στις Ελλάδα και μάλιστα στις Κυκλάδες και παρουσιάζει τον πολιτισμικό και φυσικό πλούτο των Κυκλάδων μέσα από πέντε θεματικές ενότητες (πορτρέτα κατοίκων, φύση κ.λπ.).Στο μεταξύ, με στόχο τον ποιοτικό τουρισμό, αλλά και εξειδικευμένες μορφές που θα συμβάλλουν και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, ο Δήμος Πάρου εγκαινιάζει τον Ιανουάριο την εκστρατεία της νέας χρονιάς, με συμμετοχές στις εκθέσεις της Βιέννης (FERIEN MESSE 11-14 Ιανουαρίου 2018 – Γενικού Τουρισμού, 850 εκθέτες, 150.000 επισκέπτες) και του Ντίσελντορφ  (ΒΟΟΤ 20-28 Ιανουαρίου 2018 – Θαλάσσιος Τουρισμός, surfing, diving, 68 χώρες, 1822 εκθέτες, 241.130 επισκέπτες), ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί η διανομή υλικού στα πλαίσια επαγγελματικών συναντήσεων και στην έκθεση “New York Times Travel Show”.

Η αυστριακή, αμερικανική, αλλά και η γερμανική αγορά, εκδηλώνουν σοβαρό ενδιαφέρον για κυκλαδικούς προορισμούς, ειδικά για όσους διαθέτουν πλούσιο τουριστικό προϊόν, όπως η Πάρος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top