Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Ξεκινά αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με τις Βρυξέλλες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιανουάριος 2018, 10:02

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται, από τις 4 Μαΐου, με την αεροπορική εταιρεία TUI Fly Belgium από το Αεροδρόμιο των Βρυξελλών προς το Αεροδρόμιο της Καβάλας 'Μέγας Αλέξανδρος' και αντίστροφα, δύο φορές την εβδομάδα.


Η αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με τις Βρυξέλλες είναι γεγονός. Όπως δήλωσε στο TravelDailyNews ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Κώστας Αντωνιάδης, οι εν λόγω αεροπορικές πτήσεις θα ξεκινήσουν από της 4 Μαΐου του τρέχοντος έτους και θα ολοκληρώνονται στις 10 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με την αεροπορική εταιρεία TUI Fly Belgium από το Αεροδρόμιο των Βρυξελλών προς το Αεροδρόμιο της Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος” και αντίστροφα, δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη και Παρασκευή). Η αεροπορική σύνδεση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το Βέλγιο γίνεται για πρώτη φορά και αυτό αποδεικνύει, σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη, την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με τους ξενοδόχους, τους τουριστικούς πράκτορες και τα τουριστικά γραφεία, “όπου μπορούμε από κοινού να πετύχουμε και αναδείξουμε όλα εκείνα τα συγκριτικά και αναπτυξιακά πλεονεκτήματα που διαθέτρει ο τόπο μας. Τα οφέλη για την περιοχή μας θα είναι τεράστια”, κατέληξε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top