Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Pay Less Up Front: Νέα υπηρεσία πληρωμής από την Airbnb

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιανουάριος 2018, 10:43

Το συνολικό κόστος πρέπει να είναι τουλάχιστον 250 δολάρια, καθιστώντας την επιλογή αυτή δυνατή μόνο σε όσους μένουν σε ιδιοκτησίες ανώτερης κατηγορίας ή ταξιδεύουν για αρκετές ημέρες.


Η Airbnb παρουσιάζει μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται “Pay Less Up Front”, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγξει πλήρως τον λογαριασμό για τη διαμονή του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επισκέπτες θα πληρώσουν το 50% του λογαριασμού εκ των προτέρων, ενώ το υπόλοιπο πριν κάνουν το check-in.

Σημειώνεται όμως ότι δεν έχουν όλα τα καταλύματα διαθέσιμα την επιλογή “Pay Less Up Front”. Το συνολικό κόστος πρέπει να είναι τουλάχιστον 250 δολάρια, καθιστώντας την επιλογή αυτή δυνατή μόνο σε όσους μένουν σε ιδιοκτησίες ανώτερης κατηγορίας ή ταξιδεύουν για αρκετές ημέρες.

Πρέπει επίσης ο χρήστης να κάνει κράτηση τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα από την ημερομνία άφιξής του στο κατάλυμα. Για κρατήσεις που γίνονται νωρίς, φυσικά, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αλλά αν κάποιος χρήστης είναι της τελευταίας στιγμής, θα πρέπει να πληρώσει το πλήρες ποσό εκ των προτέρων.

Η Airbnb δοκιμάζει τη συγκεκριμένη  υπηρεσία εδώ και καιρό. Στις περιορισμένες δοκιμές τους, το 40% των επισκεπτών επέλεξε να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Η εταιρεία αναφέρει ότι όσοι διαχωρίζουν τις πληρωμές τους τείνουν να ξοδεύουν περισσότερα για κρατήσεις, κάτι που έχει νόημα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top