Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γκολφ

Χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τη Navarino Junior Golf Academy το 2017

Άγγελος Ρεστάνης - 16 Ιανουάριος 2018, 12:32

Μέσα στο 2017, η Navarino Junior Golf Academy συμμετείχε σε 5 τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ (ΕΟΓ): στο Super Cup και στο Spring Cup, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γκολφ Match Play και Stroke Play, καθώς και στο 3ο Πανελλήνιο-Διεθνές Πρωτάθλημα Γκολφ Νέων.


Το 2017 έκλεισε με επιτυχίες για τη Navarino Junior Golf Academy της Costa Navarino, σημειώνοντας πολλαπλές νίκες σε εθνικά πρωταθλήματα και διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά.

Η Navarino Junior Golf Academy ιδρύθηκε το 2011 και αριθμεί πλέον 50 παιδιά και εφήβους από τη Μεσσηνία. Στόχος της Ακαδημίας είναι να προωθήσει το άθλημα του γκολφ στην περιοχή, να αναδείξει το ταλέντο και τους μελλοντικούς πρωταθλητές από τη Μεσσηνία, καθώς και να εισάγει τους νέους και νέες, στα μυστικά και τους κανονισμούς του αθλήματος. Μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών που παρέχει κάθε χρόνο δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα στους νέους παίκτες που ξεχωρίζουν, η Navarino Junior Golf Academy έχει καταφέρει να είναι η πιο ενεργή και επιτυχημένη ακαδημία γκολφ στην Ελλάδα. Οι υπότροφοι μπορούν επιπλέον να χρησιμοποιούν δωρεάν για ένα ολόκληρο έτος τα δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino.

Μέσα στο 2017, η Navarino Junior Golf Academy συμμετείχε σε 5 τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ (ΕΟΓ): στο Super Cup και στο Spring Cup, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γκολφ Match Play και Stroke Play, καθώς και στο 3ο Πανελλήνιο-Διεθνές Πρωτάθλημα Γκολφ Νέων.

Επίσης, μέλη της προκρίθηκαν και συμμετείχαν σε 4 εθνικές ομάδες ανδρών και νέων, που έλαβαν μέρος σε πρωταθλήματα του εξωτερικού: στο Αιγυπτικό Open, στο 3ο Ελληνο-Κυπριακό Friendship Cup, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα team shield στη Βουλγαρία και στο Τουρκικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.

Mε την υποστήριξη της Costa Navarino, η ομάδα της Navarino Junior Golf Academy συμμετείχε σε διεθνή τουρνουά: στο Jamega Pro golf tour και στο English Boys U18 Open championship στη Βρετανία, καθώς και στο Sotogrande Young Talents Trophy στην Ισπανία.

Η ομάδα κατέγραψε μια εξαιρετική νίκη για 3η συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα γκολφ νέων που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, το 5ο Πρωτάθλημα Γκολφ Νέων Interclub που πραγματοποιήθηκε στην Costa Navarino τον περασμένο Ιούλιο. Το πρωτάθλημα οργανώθηκε από την Costa Navarino με την υποστήριξη του Γκολφ της Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 55
γκολφέρ από 3 ακαδημίες με την Costa Navarino να κατέχει την πρώτη θέση στην κύρια κατηγορία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top