Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Σε ισχύ η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιανουάριος 2018, 14:04

Επιβάτες χωρίς Προτεραιότητα Επιβίβασης θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές δωρεάν αλλά η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών.


Η νεα πολιτική αποσκευών της Ryanair, είναι πλέον σε ισχύ (από τις 15 Ιανουαρίου) και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Χαμηλότερη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή (από 35 σε 25 ευρώ ανά παραδοτέα αποσκευή)
  • Μεγαλύτερο όριο για κάθε παραδοτέα αποσκευή (από 15 κιλά σε 20 κιλά)
  • Η υπηρεσία δύο δωρεάν χειραποσκευών συνεχίζει και ισχύει.
  • Επιβάτες χωρίς Προτεραιότητα Επιβίβασης θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές δωρεάν αλλά η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση στην επιβίβαση και την αποβίβαση.

Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να αγορασθεί τη στιγμή της κράτησης του εισιτηρίου με κόστος μόνο 5 ευρώ ή αργότερα έως 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης με κόστος 6 ευρώ, μέσω της εφαρμογής της Ryanair.

O Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να θέσουμε επιτυχώς σε ισχύ τη νέα μας πολιτική  αποσκευών. Πιστεύουμε ότι θα επιταχύνει τους χρόνους επιβίβασης και θα εξαλείψει τις καθυστερήσεις. Επιπλέον η νέα μας πολιτική αποσκευών προσφέρει χαμηλότερη τιμή με κατα 33% αύξηση στο όριο βάρους.

Οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα επιβατών, με μόνο 5 ευρώ. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες θα επωφελούνται ακόμα από την δωρεάν μεταφορά της μικρής χειραποσκευής στην καμπίνα επιβατών, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) αποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης και θα μεταφέρεται (δωρεάν) στον αποθηκετυκό χώρο αποσκευών του αεροσκάφους”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top