Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

“Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών” στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Τατιάνα Ρόκου - 18 Ιανουάριος 2018, 09:30

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχημένα παραδείγματα προβολής και προώθησης ελληνικών τουριστικών προορισμών που κατάφεραν να κάνουν δυναμική είσοδο στον τουριστικό χάρτη.


Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε με επιτυχία παρουσίαση με θέμα “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών”, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Νότη Μαρτάκη, πρόεδρο του ΜΤC Group Consulting, επιστημονικό συνεργάτη σε θέματα Τουρισμού της ΚΕΔΕ και συνιδρυτή της ADMIN Destination and Hospitality Services, η οποία παρέχει καινοτόμες  τουριστικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κ. Μαρτάκη και με τη νέα του ιδιότητα ως καθηγητή στο Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και “μέντορα”, μιας και παράλληλα θα τους παρέχει συμβουλές σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία σε έναν κλάδο στον οποίο διαθέτει πολυετή εμπειρία.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, δήμαρχος Μήλου, πρόεδρος επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης ΚΕΔΕ και Σπύρος Μπρέμπος, αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Φυλής.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχημένα παραδείγματα προβολής και προώθησης ελληνικών τουριστικών προορισμών που κατάφεραν να κάνουν δυναμική είσοδο στον τουριστικό χάρτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top