Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Λιμένες

Πιστοποίηση Διαχειριστικής Επάρκειας του ΟΛΠ Α.Ε. από την ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ

Άγγελος Ρεστάνης - 19 Ιανουάριος 2018, 14:08

Η πιστοποίηση του Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας της ΟΛΠ ΑΕ σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ1429 αποτελεί ένα ακόμη βήμα σε συνέχεια της επιβεβαίωσης της διαχειριστικής επάρκειας (τύπου Α, Β και Γ) της ΟΛΠ ΑΕ ως δικαιούχου πράξεων των επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Αττικής.


Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ απέκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ για το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας που εφαρμόζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ1429:2008 για την υλοποίηση έργων δημόσιου χαρακτήρα. Η ΕΒΕΤΑΜ είναι μία εταιρεία δημοσίου συμφέροντος υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά τις δραστηριότητες:

  • του προγραμματισμού και του σχεδιασμού νέων έργων.
  • της μελέτης, της υλοποίησης και της παρακολούθησης έργων, υπηρεσιών και προμηθειών.
  • της οικονομικής διαχείρισης έργων.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας παρέχει “εργαλεία διοίκησης”, όπως η παρακολούθηση της επίτευξης στόχων αναφορικά με τις διεργασίες του Οργανισμού και η διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησης των ενδιαφερόμενων μερών.

Η πιστοποίηση του Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας της ΟΛΠ ΑΕ σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ1429 αποτελεί ένα ακόμη βήμα σε συνέχεια της επιβεβαίωσης της διαχειριστικής επάρκειας (τύπου Α, Β και Γ) της ΟΛΠ ΑΕ ως δικαιούχου πράξεων των επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Αττικής και αποδεικνύει ότι ο Οργανισμός δεν επαναπαύεται στην προσπάθεια του για τη διαρκή βελτίωση των δραστηριοτήτων του.

Κατά την επίσημη συνάντηση παράδοσης του Πιστοποιητικού από την ΕΒΕΤΑΜ στα γραφεία της ΟΛΠ Α.Ε στον Πειραιά παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ Captain Fu Chengqiu και ο πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ κ. Κ. Στουρνάρας, μέλη της Διοίκησης της ΕΒΕΤΑΜ και στελέχη του Οργανισμού από το Στρατηγικό Σχεδιασμό & Marketing καθώς και ο σύμβουλος σε θέματα Διαχειριστικής Επάρκειας κ. Ι. Σπανουδάκης και ο ειδικός σύμβουλος της ΕΒΕΤΑΜ για την Κίνα κ. Δ. Μούρσας.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Captain Fu Chengqiu: “Έγινε ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της ΟΛΠ ΑΕ, το οποίο προχωρά με στρατηγική και σχεδιασμό για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του λιμένος Πειραιώς σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη Σύμβαση Παραχώρησης με το Ελληνικό Δημόσιο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top