Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δυναμική παρουσία της Ταϊλάνδης στο ASEAN Tourism Forum 2002

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Για άλλη μια φορά η Ταϊλάνδη<.>, στα πλαίσια του ASEAN Tourism Forum 2002, ATF<.>, που έγινε στην Ινδονησία από τις 20-29 Ιανουαρίου 2002 ανακοίνωσε ότι είναι ένας από τους πιο ασφαλής<...>

τουριστικούς προορισμούς στην Νοτιοανατολική Ασία.

Οι περισσότεροι tour operators δήλωσαν ότι η δημοφιλής Ταϊλάνδη οφείλει την επιτυχία της στην πολιτική σταθερότητα της, στα καλά τουριστικά προϊόντα της, και στις τιμές της. Επίσης, σπουδαίο παράγοντα επιτυχίας παίζει και η προσπάθεια προώθησης από τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού, Tourism Authority of Thailand,

TAT<.>

.

Περισσότεροι από 1.300 επαγγελματίες του τουρισμού, στελέχη οργανισμών, υπουργοί, και ιθύνοντες παρακολούθησαν την ATF 2002.

Η αποστολή της Ταϊλάνδης, που αποτελείτο από 71 εκπροσώπους, είχε ως επικεφαλής τον υπουργό τουρισμού και πρόεδρο του ΤΑΤ κ. Somsak Thepsutin, που έλαβε μέρος σε συζητήσεις με κύριο θέμα την 11η Σεπτεμβρίου, και τις διάφορες λύσεις που μπορούν να εφαρμοσθούν για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Για πρώτη φορά οι υπουργοί τουρισμού των χωρών της Νοτιανατολικής Ασίας συναντήθηκαν με τους ομολόγους τους της Κίνας, της Ιαπωνίας, και της Κορέας και συζήτησαν θέματα για το μέλλον και την ενδυνάμωση του τουρισμού και πιθανές συνεργασίες μεταξύ των χωρών.

Η Ταϊλάνδη με την καμπάνια της "Amazing Thailand 2002 Amazes the World" και "Be My Guest" στοχεύει στην προώθηση του τουρισμού υγείας, ιαματικού τουρισμού, στο γκολφ, στις αγορές, και στα σπορ. Επίσης, στοχεύει στην μεγαλύτερη διασπορά σε διάφορες περιοχές της χώρας των εισερχόμενων τουριστών, και στην διεύρυνση της εποχικότητας του τουρισμού λανσάροντας τα διάφορα φεστιβάλ και την πλούσια ιστορία της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top