Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνάντηση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με τη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τατιάνα Ρόκου - 25 Ιανουάριος 2018, 10:40

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή στρατηγική για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και για την επίλυση ζητημάτων που εμποδίζουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.


Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων. Θεοδώρων, κ. Γιώργου Γκιώνη, της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και της διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην έδρα της στην Τρίπολη. Η συνάντηση ορίστηκε σε συνέχεια αιτήματος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό από την περιφέρεια στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν:

  • από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καραβούλης, η αντιπρόεδρος κα Σοφία Φιλιππίδου, ο γραμματέας κ. Γιάννης Κόντης, ο ταμίας κ. Δημήτρης Βλάσσης και ο κ. Δημήτρης Θυμής, μέλος Δ.Σ. του οργανισμού
  • από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Υποδομών, κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος Νομού Κορινθίας, κ. Γεώργιος Πετρίτσης, ο γενικος διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας κ. Γιώργος Κωστόγιαννης και ο ειδικός σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σωτήρης Βαρελάς.

Η συνάντηση είχε μια πλούσια ατζέντα θεμάτων που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ οργανισμού και περιφέρειας σε κοινές δράσεις, καθώς και για την αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής αναφορικά με την μελλοντική τουριστικής της ανάπτυξη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή στρατηγική για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και για την επίλυση ζητημάτων που εμποδίζουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.  

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και Περιφέρεια Πελοποννήσου ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η αντιπεριφερειάρχης θα παραστεί, κατόπιν πρόσκλησης που έχει σταλεί, στο επόμενο Δ.Σ. του Οργανισμού.

|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top