Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Αφιέρωμα για την Αστυπάλαια στην ολλανδική αγορά

Τατιάνα Ρόκου - 25 Ιανουάριος 2018, 12:00

Το ολλανδικό Griekenland.net διαθέτει στα social media (Facebook και Twitter) 43.000 ενεργούς χρήστες, που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.


Αφιέρωμα στην Αστυπάλαια έκανε πρόσφατα το κορυφαίο ταξιδιωτικό website της ολλανδικής αγοράς Griekenland.net. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Bas Wanrooij περιγράφει τις ομορφιές του νησιού στους πολυάριθμους αναγνώστες του, που ενδιαφέρονται για ελληνικούς προορισμούς.

Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 17 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 1.700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως ενώ και στα social media (Facebook και Twitter) διαθέτει  43.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία, αφού έχει κερδίσει τη δεύτερη θέση στα Travvies Travel Website Awards.

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα εντάσσεται στη γενικότερη καμπάνια που έχει αναλάβει για τον Δήμο Αστυπάλαιας ο όμιλος MTC Group με τη συνεργασία της κας Μαρίας Τζάννου / The Story Tailors και προέκυψε μετά από προγραμματισμένη συνάντηση του δημοσιογράφου με την αντιδήμαρχο Τουρισμού του νησιού κα Μαρία Καμπούρη, η οποία και δήλωσε: “Με τον κ. Wanrooij είχα την ευκαιρία να γνωριστώ τον Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που, πέρα από την προβολή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο σημαντικός αυτός φιλέλληνας δημοσιογράφος μου έδωσε την ευκαιρία να του παρουσιάσω το νησί μας και να κερδίσω τον ενθουσιασμό του, πράγμα που αποτυπώνεται στο εκτενές του άρθρο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top