Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕνδιαφέρον των Αυστριακών για την ελληνική 'Olympus Riviera'
Εκθέσεις

Ενδιαφέρον των Αυστριακών για την ελληνική 'Olympus Riviera'

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας βρέθηκαν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης 'FerienMesse'. Με ναυαρχίδα το brand name 'Olympus Riviera', η πιερική αποστολή ανέδειξε τα τουριστικά θέλγητρα της περιοχής.

Στην “FerienMesse“, τη σημαντικότερη έκθεση τουρισμού της Αυστρίας με περισσότερους από 150.000 επισκέπτες, συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας.

Με ναυαρχίδα το brand name “Olympus Riviera“, η πιερική αποστολή ανέδειξε τα τουριστικά θέλγητρα της περιοχής και μαγνήτισε το ενδιαφέρον επαγγελματιών και ιδιωτών. Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησε ο ταμίας του Δ.Σ. κ. Νίκος Λαλούμης, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι Αυστριακοί συγκαταλέγονται στους τουρίστες με την υψηλότερη καταναλωτική δαπάνη, με έκδηλη αγάπη για τη χώρα μας, αφού η Ελλάδα βρίσκεται πρώτη με διαφορά στις κρατήσεις με αύξηση της τάξεως του 32,2%.

“Η Αυστρία μπορεί να είναι μια μικρή αγορά σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές, αλλά αποτελείται από ποιοτικούς επισκέπτες πιστούς στην Ελλάδα. Συμμετείχαμε στην έκθεση στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να διευρύνουμε τις συνεργαζόμενες αγορές με την περιοχή μας. Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας πρόβαλε την Ολυμπιακή Ριβιέρα προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων ντόπιων. Ο Όλυμπος, οι αμμώδεις απέραντες παραλίες, τα ποιοτικά τουριστικά καταλύματα άφησαν θετικές εντυπώσεις και δέχθηκαν πλήθος ενθουσιωδών σχολίων. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους συναδέλφους κ.κ. Νίκο και Στέλιο Καλαϊτζίδη για τη συνδιοργάνωση, στήριξη και συνεργασία που είχαμε τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης”, είπε ο κ. Λαλούμης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024