Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης2ο Messinia Pro-Am της Costa Navarino στις 21-24 Φεβρουαρίου
Αθλητικός τουρισμός

2ο Messinia Pro-Am της Costa Navarino στις 21-24 Φεβρουαρίου

Με ρεκόρ συμμετοχών από 21 χώρες και με γκολφέρ από τέσσερις διαφορετικές ηπείρους, έχουν σχηματιστεί ήδη οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο τουρνουά.

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι την έναρξη του 2ου διεθνoύς τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am της Costa Navarino, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21-24 Φεβρουαρίου.

Με ρεκόρ συμμετοχών από 21 χώρες και με γκολφέρ από τέσσερις διαφορετικές ηπείρους, έχουν σχηματιστεί ήδη οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο τουρνουά. Ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος, καθώς περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες είναι European Tour Players.

To 2ο Messinia Pro-θα ενισχύσει τα “Παιδικά Χωριά SOS” με δύο τρόπους: α) Στο παιχνίδι Bowling με τίτλο: “A good cause to STRIKE”, οι παίκτες του τουρνουά που θα συμμετέχουν θα προσφέρουν 5 ευρώ. Κάθε παίκτης θα έχει δικαίωμα για δύο χτυπήματα με στόχο να ρίξει όσο πιο πολλές κορίνες μπορεί. Για όσες κορίνες πέσουν, ανάλογα ποσά θα προσφέρει στα “Παιδικά Χωριά SOS” το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, β) online μέσω της ιστοσελίδας του Messinia Pro-Am.

Οι γκολφέρ του Messinia Pro-Am θα διεκδικήσουν το 2ο μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δίνεται σε τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη, που θα φτάσει στο σύνολο 50.000 ευρώ. Στο τουρνουά θα βραβευτούν επίσης οι 5 πρώτες ομάδες με την καλύτερη επίδοση, οι τρεις καλύτεροι επαγγελματίες γκολφέρ, ενώ θα δοθεί φέτος το βραβείο hole-in-one. Επίσης για πρώτη φορά φέτος, οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα σκορ που πραγματοποιούνται σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο με τη νέα υπηρεσία live score στα golf buggies τους, στο Messinia Pro-Am.

Οι εκπλήξεις για τους γκολφέρ στη φετινή διοργάνωση δε σταματούν εδώ, καθώς στο τουρνουά θα διεξαχθούν τρία θεματικά social events με live μουσική. Τα “All That Jazz” Welcome Cocktail Reception, το “Rock ‘n’ Roll” Charity Night καθώς και το “Shiny” Gala Dinner and Prize Giving Ceremony για το κλείσιμο του τουρνουά, με παρουσιαστές τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Μάνο Γαβρά και την μουσικό και ηθοποιό με διεθνή καριέρα Έλενα Χαρμπίλα.

Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά είναι για ακόμα μία χρονιά η Aegean Airlines. Επίσημοι χορηγοί του τουρνουά είναι οι εταιρείες Vodafone, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και MyTransfer. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών φροντίζει ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia Pro-Am, Kyvernitis Travel.

Για πρώτη φορά θα υποστηρίξει τη διοργάνωση με τις καινοτόμες υπηρεσίες του, ως sports science partner η εταιρεία Fysiotek. Στους επίσημους υποστηρικτές του τουρνουά περιλαμβάνονται οι J. Vourakis Sons EE, Poseidonia, Luc Belaire, Stoli, Paulaner, METAXA, Κυρ-Γιάννη, Marendry, Nescafe Alegria, Kalamata Papadimitriou και Σιαμπής. Επίσης, στους αρωγούς του 2ου Messinia Pro-Am περιλαμβάνονται οι ECOLAB, Kayak, Στεφανούρη, Μεσσηνιακή Παράδοση, Δημιουργίες, Fever-Tree και Avanti.

Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του Messinia Pro-Am, ισχύουν ειδικά πακέτα διαμονής.

Το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe, και τελεί υπό την αιγίδα των PGA of Greece, της Eλληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024