Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Οι 9 στους 10 Σουηδούς που επισκέφθηκαν την Ελλάδα θα επέστρεφαν

Τατιάνα Ρόκου - 05 Φεβρουάριος 2018, 15:10

Σύμφωνα με έρευνα του σκανδιναβικού ταξιδιωτικού οργανισμού VING, το 37%, δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα περισσότερες από 6 φορές, το 23% από 4-5 και το 27% από 2-3 φορές.


Όπως ανακοίνωσε o μεγάλος σκανδιναβικός ταξιδιωτικός οργανισμός VING, ύστερα από έρευνα που διενήργησε κατά την περίοδο 12-19 Ιανουαρίου 2018, μεταξύ 23.025 πελατών του που συμμετέχουν εθελοντικά στη διαδικτυακή ομάδα “Ταξιδιωτικό Βαρόμετρο” (Resebarometern). Όπως αναμετέδωσε το ΑΠΕ/ΜΠΕ και πιο συγκεκριμένα, το 37%, δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα περισσότερες από 6 φορές, το 23% από 4-5 και το 27% από 2-3 φορές.

Το 92% θέλει να κάνει πάλι διακοπές στην Ελλάδα, ενώ το 6% δηλώνει αβέβαιο και μόλις 2% δε θέλει να ξαναπάει. Σε ποσοστό 67% προτιμούν τα μεγάλα νησιά, όπως η Κρήτη και η Ρόδος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του VING που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδες των σκανδιναβικών Μέσων.

“H Eλλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας και οι πελάτες μας πάντοτε εκτιμούσαν τα τυρκουάζ νερά της και την ποικιλομορφία που προσφέρει. Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενόψει καλοκαιριού διευρύναμε τα πακέτα μας εντάσσοντας και την Ολυμπιακή Ριβιέρα μεταξύ των προορισμών μας”, δήλωσε η αναπλ. διευθύντρια επικοινωνίας, Anna Hagberg.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top