Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Τήνος ο πρώτος νησιωτικός προορισμός που τιμήθηκε με EDEN 2016

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Φεβρουάριος 2018, 15:41

Το βραβείο παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού.


Σημαντική αναγνώριση της ανάδειξης του πολιτιστικού τουρισμού αποτελεί η βράβευση της Τήνου που τιμήθηκε ως ο πρώτος νησιωτικός προορισμός από το πρόγραμμα “Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας - European Destinations of Excellence (EDEN) 2016”.

Η “Μούσα του Αιγαίου” έχει σημειώσει, τελευταία, χάρη στις συντονισμένες πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου, μεγάλες επιτυχίες στο διεθνές τουριστικό “γίγνεσθαι” προβάλλοντας τις πλούσιες πτυχές του τουριστικού της προϊόντος.

Στη σχετική τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το βραβείο παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, αποσπώντας τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων και του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, που αποκάλεσε την Τήνο “μικρή, αλλά θαυματουργή”.

Σε δήλωσή της η κα Δεληγιάννη ανέφερε: “Η Τήνος, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια αποτελεσματικά και μελετημένα βήματα και , με ικανοποίηση, διαπιστώνουμε ότι συνεχώς κερδίζουμε μερίδιο στη διεθνή τουριστική αγορά. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ποιοτική διάσταση που, πιστεύουμε, ότι διαθέτουμε ώστε να προσελκύουμε κάθε χρόνο τους επισκέπτες εκείνους που αναζητούν τη μοναδικότητα που εμείς προσφέρουμε”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top