Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Στους ομιλητές του Hotel Spa Masterclass ο Σταύρος Μαυρίδης της EFZIN

Τατιάνα Ρόκου - 06 Φεβρουάριος 2018, 09:27

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο, που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa.


Για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα ολιστικά κέντρα ευεξίας νέας γενιάς, της Ελλάδας και του κόσμου θα μιλήσει ο κ. Σταύρος Μαυρίδης, Wellbeing Director της EFZIN “the art of living well”, στο προσεχές Hotel Spa Masterclass, ένα σεμινάριο για ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων και spa που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Πρόκειται για το νέο συγκρότημα που αναπτύσσει η εταιρεία byPeterandPauls.com του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία κ. Πήτερ Ηλιόπουλου στη Λακωνία, αποτελούμενο από πεντάστερο ξενοδοχείο, μεγάλο κέντρο ευεξίας 4.000 τ.μ. και συνεδριακό κέντρο 700 θέσεων.

Ο κ. Μαυρίδης διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και πλούσια εμπειρία στον τομέα του wellness, καθώς εργάζεται στη βιομηχανία των spa τα τελευταία 14 χρόνια. Έχει θητεύσει στον όμιλο της Grecotel και έχει συμμετάσχει στο άνοιγμα και το “στήσιμο” των spa στα ξενοδοχεία Amanzoe, Miraggio, Thraki Palace, Out Of The Blue Capsis Elite Resort, Alexander Beach Hotel & Convention Center και Domotel Xenia Volou ως spa manager και ως project manager. Πλέον έχει αναλάβει τη διεύθυνση της νεοσύστατης εταιρείας ανάπτυξης και διαχείρισης χώρων ευεξίας EFZIN “the art of living well” που εδρεύει στην Αθήνα και ανήκει στον όμιλο της byPeterandPauls.com. Έχει πτυχίο στη Φυσικοθεραπεία από το University of Wales College of Medicine στο Cardiff, πτυχίο καθηγητή Φυσικής Αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει “hands on” εμπειρία, έχοντας εργαστεί ως θεραπευτής. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Spa Managers στην Ελλάδα και ήταν ο διοργανωτής του “benchmarking report” για την ελληνική βιομηχανία των Spa από την εταιρεία Intelligence Spa το 2011.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην Αθήνα.

Το φετινό Hotel Spa Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2018, με το Hotel Marketing Masterclass να πραγματοποιείται στις 10 Φεβρουαρίου και το Hotel Strategy Masterclass στις 11 Φεβρουαρίου. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή και τα τρία σεμινάρια, έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση (περισσότερες πληροφορίες στο email: tma@tma.travel και στο τηλ: 210 9374050).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top