Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA και North Events προωθούν την Ελλάδα στις ΗΠΑ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Φεβρουάριος 2018, 10:03

Η FedHATTA θέτει υπό την αιγίδα της roadshow που πρόκειται να διοργανώσει η εταιρεία North Events σε τρεις μεγάλες αμερικανικές πόλεις -Βοστόνη, Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον- στις 7-9 Μαΐου 2018 με την υποστήριξη της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων(American Society of Travel Agents).


Τις συστηματικές προσπάθειες για περαιτέρω αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα μας από τις ΗΠΑ, συνεχίζει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, θέτοντας υπό την αιγίδα της roadshow που πρόκειται να διοργανώσει η εταιρεία North Events σε τρεις μεγάλες αμερικανικές πόλεις τον ερχόμενο Μάιο.

Το Roadshow θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Μαΐου του 2018 στη Βοστόνη, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, με την υποστήριξη και συνεργασία της FedHATTA και της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, ASTA (American Society of Travel Agents).

Με αυτόν τον τρόπο, η ομοσπονδία, σε συνέχεια της επιτυχούς διεκδίκησης του συνεδρίου Athens ASTA Destination Expo 2018, που θα διεξαχθεί στην ελληνική πρωτεύουσα τον ερχόμενο Απρίλιο, των προωθητικών ενεργειών για την Ελλάδα που σχετίζονται με αυτό αλλά και της τριμερούς συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ της FedHATTA, της ASTA και του Athens Convention and Visitors Bureau του Δήμου Αθηναίων, ενισχύει τις στρατηγικές συνέργειες για την προώθηση των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ στον τουρισμό, θέτοντας τις βάσεις για αύξηση της προσέλευσης των αμερικανών τουριστών στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του roadshow, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β, με σκοπό να τονωθούν οι σχέσεις μεταξύ της τουριστικής αγοράς της Ελλάδας και των ΗΠΑ.

Στόχος είναι να προβληθεί η Ελλάδα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, ως ελκυστικός τουριστικός προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και να ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, επαγγελματιών του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η FedHATTA έχει διασφαλίσει προνομιακούς όρους συμμετοχής για τα ελληνικά τουριστικά γραφεία-μέλη των Ενώσεών της από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας σε μια από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα μας.Στη φωτογραφία, από αριστερά ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος FedHATTA, ο Zane Kerby, πρόεδρος ASTA, ο Robert Duglin, αντιπρόεδρος ASTA και ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top