Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Εδραιώνεται στις τουριστικές αγορές το brand 'Aegean Islands'

Τατιάνα Ρόκου - 07 Φεβρουάριος 2018, 09:35

Σε πέντε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον μήνα Φεβρουάριο. Η καμπάνια συμβάλει στη δημιουργία ανταγωνιστικής ταυτότητας, η οποία διαφοροποιεί την περιφέρεια, συνθέτει και προωθεί τη μοναδική της εικόνα ως τουριστικού προορισμού.


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ακολουθώντας ένα πυκνό πρόγραμμα συμμετοχής σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, ενισχύει τη θέση των νησιών ανάμεσα στον ανταγωνισμό και φέρνει τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Μετά την εξειδικευμένη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών “boot Dusseldorf” (19-27/1) με την οποία άνοιξε o νέος κύκλος συμμετοχών στις τουριστικές εκθέσεις το 2018, η ΠΝΑΙ πήρε μέρος στη “Salon des Vacances” (1-4/2), ενώ το πρόγραμμα Φεβρουαρίου συνεχίζεται με την “ΙΜΤΜ” στο Τελ Αβίβ (6-7/2), τη ΒΙΤ στο Μιλάνο (11-13/2), την “Panorama World Festival” στη Στοκχόλμη (17-18/2) και την “International Fair of Tourism” (IFT) στο Βελιγράδι (22-25/2).
 
“Είναι αδιαμφισβήτητη η πρωτοκαθεδρία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον τουρισμό και είναι υποχρέωσή μας να εδραιώσουμε τη θέση μας στην κορυφή. Και το πράττουμε οργανωμένα, με σχέδιο και επαγγελματισμό και πάνω απ’όλα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης. Η καμπάνια μας, συμβάλει σταθερά στη δημιουργία ανταγωνιστικής ταυτότητας, η οποία διαφοροποιεί την περιφέρεια, συνθέτει και προωθεί τη μοναδική της εικόνα ως τουριστικού προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της ολοκληρωμένης στρατηγικής, η στοχευμένη συμμετοχή μας στις τουριστικές εκθέσεις είναι καίριας σημασίας. Δίνουμε πάντα στα νησιά μας τη δυνατότητα να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν. Παράλληλα με την προβολή των προορισμών, ενισχύουμε το brand Aegean Islands”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Τιμώμενος προορισμός η Κάρπαθος
Η Κάρπαθος ήταν ο τιμώμενος προορισμός του ελληνικού περιπτέρου στη διεθνή τουριστική έκθεση “Salon des Vacances”, όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, έχοντας μαζί της πέντε νησιά.

Σε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του προορισμού και των εναλλακτικών τουριστικών επιλογών που προσφέρει, ανακοινώθηκε η νέα πτήση του Ομίλου TUI από το Βέλγιο στην Κάρπαθο για το 2019. Στην εκδήλωση συμμετείχε και μίλησε η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά. Συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας, η πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο, κα Ελευθερία Γαλαθιανάκη και η προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Ελένη Σκαρβέλη.

Εκτός από την Κάρπαθο, πήραν μέρος στη “Salon des Vacances”, μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα νησιά της Ρόδου, της Πάτμου, της Αντίπαρου και της Ίου, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από μια αγορά, η οποία σημειώνει ήδη αύξηση προκρατήσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top