Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Το Sympossio ταξιδεύει φέτος σε 15 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Φεβρουάριος 2018, 12:36

Φέτος το Sympossio παρουσιάζει ένα 'Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο', δείχνοντας τις φυσικές ομορφιές και τα ανεξερεύνητα μέρη της μέσα από παραδοσιακές, τοπικές συνταγές.


Ο Όμιλος Aldemar Resorts διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Sympossio Gourmet Touring, συμπράττοντας με Έλληνες παραγωγούς, τουριστικούς επιχειρηματίες και θεσμικά όργανα.

Tο κατεξοχήν συνεργικό πρόγραμμα προβολής της αυθεντικής Ελλάδας στο εξωτερικό, Sympossio, μια πρωτοβουλία του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Aldemar Resorts, έχει γίνει πλέον θεσμός στη διεθνή και εγχώρια τουριστική αγορά. Φέτος αναμένεται να ταξιδέψει σε πάνω από 30 πόλεις, σε 15 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Με αφετηρία την 1η Φεβρουαρίου το Sympossio ξεκίνησε το ταξίδι του από την Εσθονία, και τους επόμενους δύο μήνες θα επισκεφτεί μεγάλες πόλεις σε χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης μεταξύ των οποίων Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία, Βρετανία, Ρουμανία κ.ά., συναρπάζοντας πάνω από 1.000 ανθρώπους-κλειδιά για τον τουρισμό -και όχι μόνο.Φέτος το Sympossio παρουσιάζει ένα “Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο”, δείχνοντας τις φυσικές ομορφιές και τα ανεξερεύνητα μέρη της μέσα από παραδοσιακές, τοπικές συνταγές. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μέσα από τα αρώματα και τις γεύσεις τις ελληνικές παραδόσεις μας αλλά και τη σημασία του οικογενειακού Κυριακάτικου τραπεζιού σε μια μοντέρνα εκδοχή του.

Το Sympossiο αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έχοντας την στήριξη της υπουργού Τουρισμού, των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, τις αιγίδες του ΕΟΤ, του Enterprise Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συνοδοιπόρους ξενοδόχους της Πελοποννήσου, επιχειρηματίες του κλάδου και τοπικούς παραγωγούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top