Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Το 2ο Greek Panorama Roadshow στην Αμερική, 1-12 Μαΐου 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Φεβρουάριος 2018, 10:35

Με την υποστήριξη και στρατηγική συνεργασία της ASTA και της fedHATTA σε τρεις πόλεις - Νέα Υόρκη, Βοστώνη και Ουάσιγκτον. Για πρώτη φορά, εκδήλωση της Ελλάδας στο Αμερικανικό Κογκρέσο, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία.


Σε συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης Greek Panorama στην Νέα Υόρκη στις 12-13 Μαΐου 2017 στο κεντρικό σταθμό του Μανχάταν, η North Events ανακοινώνει τη δεύτερη διοργάνωση για την Greek Panorama στην Αμερική για το 2018, επεκτείνοντας την καμπάνια για την περίοδο 1-12 Μαΐου 2018.

Ειδικότερα σημειώνεται ότι η προβολή και η προώθηση της Ελλάδας -για τον κλάδο του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας της– περιλαμβάνει πλέον ένα εκτενές και πολυ-επίπεδο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων roadshow b2b συναντήσεων σε 3 πόλεις, προωθητικές ενέργειες, παρουσιάσεις, ευκαιρίες δικτύωσης όσο και καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων με την αμερικανική αγορά.

Στα σημαντικότερα μέρη του προγράμματος της 2ης Greek Panorama είναι το 1ο B2B Roadshow που πραγματοποιείται ποτέ για την Ελλάδα στην Αμερική, με την στρατηγική συνεργασία της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, ASTA (American Society of Travel Agents) και την αιγίδα / υποστήριξη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA.

Το Roadshow περιλαμβάνει συναντήσεις για εκπροσώπους του ελληνικού τουριστικού κλάδου με αμερικανικά ταξιδιωτικά γραφεία στις 7 Μαΐου στη Βοστώνη, στις 8 Μαΐου στη Νέα Υόρκη και στις 9 Μαΐου στην Ουάσιγκτον.

Το ενδιαφέρον από ελληνικής όσο και αμερικανικής πλευράς είναι πολύ μεγάλο από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης του πρωτοποριακού αυτού Roadshow, και οι θέσεις είναι ήδη εξαιρετικά περιορισμένες.

Το πρόγραμμα της 2ης Greek Panorama περιλαμβάνει επίσης εκδήλωση στο Αμερικανικό Κογκρέσο στις 8 Μαΐου στην αίθουσα Rayburn Foyer, με τη συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, όπου θα προσκληθούν Αμερικανοί γερουσιαστές και πολιτικοί με σκοπό τη σύσφιξη διμερών σχέσεων σε επίπεδο συνεργασίας για τους κλάδους του τουρισμού, και των προϊόντων – με κοινό άξονα, πάντα, τον ελληνικό πολιτισμό.

Επιπρόσθετα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη παρουσίαση της Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία της Ουάσιγκτον στις 12 Μαΐου 2018 στο EU Open House Day, όπου προορισμοί της Ελλάδας και επιχειρήσεις θα παρουσιαστούν σε περισσότερους από 4.500 Αμερικανούς επισκέπτες.

Η 2η Greek Panorama περιλαμβάνει και την καμπάνια “Discover Greece” by COCO-MAT New York για την περίοδο 1-12 Μαΐου 2018, όπου θα έχει μία σημαντική παρουσίαση στο Μανχάταν, σε ένα από τα δημοφιλέστερα εμπορικά καταστήματα και μάλιστα ελληνικής καταγωγής στην  Νέα Υόρκη, την COCO-MAT, επί της λεωφόρου Lexington.

Η ειδική αυτή προωθητική ενέργεια ανακοινώνεται με το σλόγκαν “Discover Greece” και όπου – μέσα από το κεντρικό κατάστημα της COCO-MAT θα γίνει ένα πολύ δυνατό promotion για την Ελλάδα με παρουσιάσεις, γευστικές δοκιμές, διάθεση ενημερωτικού υλικού και πολλά άλλα δρώμενα για το κοινό και τους επαγγελματίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top