Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Κλειστό το αεροδρόμιο London City Airport λόγω βόμβας του Β' Π.Π.

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Φεβρουάριος 2018, 12:56

Η βόμβα ανακαλύφθηκε χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια έργων επέκτασης του αεροδρομίου. Το Βασιλικό Ναυτικό και η Αστυνομία του Λονδίνου αποφάσιααν να δημιουργήσουν μία ζώνη αποκλεισμού 200 μ. γύρω από το σημείο της ανακάλυψης της βόμβας.


Το αεροδρόμιο London City Airport περόκιεται να παραμείνει σήμερα κλειστό όλη τη μέρα, με ακύρωση όλων των πτήσεων, καθώς ανακαλύφθηκε στον Τάμεση βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που δεν έχει εκραγεί.

Κλειστά είναι και τμήματα του οδικού δικτύου της περιοχής, όπως και τμήμα του Ελαφρού Σιδηροδρόμου των Docklands που εξυπηρετεί και το αεροδρόμιο.

Η βόμβα ανακαλύφθηκε χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια έργων επέκτασης του αεροδρομίου. Το Βασιλικό Ναυτικό και η Αστυνομία του Λονδίνου αποφάσιααν να δημιουργήσουν μία ζώνη αποκλεισμού 200 μ. γύρω από το σημείο της ανακάλυψης της βόμβας.

Οι επιβάτες των ακυρωθέντων πτήσεων καλούνται να μην επιχειρούν να προσέλθουν στο City, καθώς πέρα από το γεγονός ότι δεν πρόκειται να πετάξουν θα ταλαιπωρηθούν και λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου London City Robert Sinclair ανέφερε: “Το αεροδρόμιο παραμένει κλειστό αυτό το πρωί ύστερα από την ανακάλυψη βόμβας του Β’ Π.Π. στο King George V Dock την Κυριακή. Όλες οι πτήσεις από και προς το
London City τη Δευτέρα ακυρώνονται και δημιουργείται μια ζώνη αποκλεισμού στην περιοχή. Καλώ τους επιβάτες που επρόκειτο ναπετάξουν σήμερα να μην έρθουν στο αεροδρόμιο και να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες. Κατανοώ την ταλαιπωρία για τους επιβάτες μας, αλλά και για ορισμένους κατοίκους της περιοχής. Η Μητροπολιτική Αστυνομία και το Βασιλικό Ναυτικό εργάζονται ώστε να απομακρύνουν με ασφάλεια τη βόμβα και να επιλύσουν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top