Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Επαφές των τουριστικών φορέων της Χαλκιδικής στο Ισραήλ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Φεβρουάριος 2018, 09:32

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής κινείται στρατηγικά στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών στην αγορά του Ισραήλ, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία, οι Ισραηλινοί πραγματοποιούν 4 εκατ. ταξίδια υψηλού προϋπολογισμού ετησίως, κατά μέσο όρο 4-10 ημέρες παραμονή.


Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού IMTM 2018 πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ. Η Χαλκιδική ήταν παρούσα μετά από πολλά χρόνια στο μεγάλο αυτό τουριστικό γεγονός και την εκπροσώπησε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

Η έκθεση τουρισμού στο Τελ Αβίβ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην αγορά του μεσογειακού τουρισμού, έχει αποκτήσει δυναμική τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει το κυριότερο γεγονός της εισερχόμενης και εξερχόμενης τουριστικής βιομηχανίας στο Ισραήλ.Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος βρέθηκε στο Τελ Αβίβ μαζί με τον διευθυντή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γιώργο Μπρουτζά και είχαν σειρά επαφών τόσο με τους μεγαλύτερους Tour Operator του Ισραήλ, όσο και με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και τον διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Ισραήλ κ. Χάρη Καλπίδη.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής κινείται στρατηγικά στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε μια νέα αγορά, όπως αυτή του Ισραήλ, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία, οι Ισραηλινοί πραγματοποιούν 4 εκατ. ταξίδια υψηλού προϋπολογισμού ετησίως, κατά μέσο όρο 4-10 ημέρες παραμονή.

Σε συνεργασία με την Θεσσαλονίκη και με την αύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων από το Ισραήλ, η Χαλκιδική μπορεί να αποκομίσει το μερίδιο της αγοράς που της αναλογεί ιδιαίτερα για την αρχή και το τέλος της σεζόν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top