Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Royal Brunei Airlines επιλέγει την Discover the World για πωλήσεις σε Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Royal Brunei Airlines επιλέγει την Discover the World για πωλήσεις σε Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία

Στόχος της Discover the World είναι να αυξήσει την επιβατική κίνηση και τις πωλήσεις στις καθημερινές πτήσεις από το Λονδίνο προς το Ντουμπάι συνεχίζοντας για το Μπρουνέι.

Η Royal Brunei Airlines, ο εθνικός αερομεταφορές του Brunei Darussalam, όρισε την Discover the World να διαχειρίζεται τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Royal Brunei για πρώτη φορά στη Γερμανία, Γαλλία και Ελλάδα”, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Discover the World Ian Murray. “Ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση και τις πωλήσεις στις καθημερινές πτήσεις από το Λονδίνο προς το Ντουμπάι συνεχίζοντας για το Brunei, καθώς επίσης και στο εξαιρετικό δίκτυο που διαθέτει στη Νοτιοανατολική Ασία μέχρι τη Μελβούρνη”.

“Η Royal Brunei επέλεξε να συνεργαστεί με τη Discover the World βάση της καινοτόμας προσέγγισης για ανάπτυξη επιχειρήσεων των πελάτων της”, πρόσθεσε ο Murray. “Τα γραφεία της Discover στη Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα έχουν άριστη φήμη. Θα βοηθήσουν τη Royal Brunei να ενδυναμώσει τη θέση της στην Ευρώπη και να πετύχει τους στόχους της σε αυτές τις αγορές. Πραγματικά ανυπομονούμε να αρχίσουμε μία μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία με τη Royal Brunei”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024