Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines η πρώτη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που θα πετάξει με Boeing 787-10

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Φεβρουάριος 2018, 13:05

Το πρώτο Boeing 787-10 της Singapore Airlines στο δρομολόγιο της Οσάκα (Ιαπωνία).


Η Singapore Airlines (SIA) ανακοίνωσε ότι η Οσάκα θα είναι o πρώτος προγραμματισμένος προορισμός που θα εξυπηρετείται από το νέο στόλο των Boeing 787-10, με τις τακτικές πτήσεις της να ξεκινούν το Μάιο του 2018.

Η SIA θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία, παγκοσμίως, που θα πραγματοποιήσει πτήσεις με το 787-10. Η SIA έχει παραγγείλει 49 Boeing 787-10, το πρώτο εκ των οποίων θα της παραδοθεί στο εργοστάσιο παραγωγής Boeing North Charleston της Νότιας Καρολίνας, το Μάρτιο του 2018.

Πριν την εκκίνηση των τακτικών πτήσεων προς την Οσάκα, τα αεροσκάφη 787-10 της SIA θα πραγματοποιούν επιλεγμένα δρομολόγια στην Μπανγκόκ και Κουάλα Λουμπούρ στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των πληρωμάτων.  

Επίσης, η SIA θα λανσάρει στα 787-10 τα νέα πολυαναμενόμενα προϊόντα καμπίνας της, με 337 καθίσματα σε δύο κατηγορίες, τα 36 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και τα 301 στην Οικονομική Θέση.

“Είμαστε περήφανοι που θα είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρία που θα πετάξει με το προηγμένο Boeing 787-10. Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της SIA, καθώς μας επιτρέπει να επεκτείνουμε την εμβέλεια του δικτύου μας και να ενισχύσουμε τις δραστηριότητές μας”, δήλωσε ο Senior Marketing Planner της Singapore Airlines, Tan Kai Ping.

“Η τοποθέτηση των νέων μας περιφερειακών προϊόντων καμπίνας στα 787-10 αποτελεί μέρος της δέσμευσής μας για συνεχή καινοτομία και πρωτοπορία στο θέμα των προϊόντων και των υπηρεσιών, ώστε να ενισχύσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας”.

Με μήκος 68 μέτρα, το 787-10 είναι το αεροσκάφος με το μεγαλύτερο μήκος από τη σειρά αεροσκαφών Dreamliner της Boeing, τα οποία κατασκευάζονται με τεχνολογικά προηγμένα ελαφριά υλικά.

Πέραν από την παραγγελία των 49 αεροσκαφών 787-10, η αεροπορική εταιρεία έχει και μια επιβεβαιωμένη παραγγελία για 20 Boeing 777-9, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν από το οικονομικό έτος 2021/22.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top