Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Αυξημένη ζήτηση από τη Σκανδιναβία για τους προορισμούς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Φεβρουάριος 2018, 13:24

Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου έχουν μεγάλη απήχηση στις παραδοσιακές αγορές της Σκανδιναβίας. Όπως διαπιστώθηκε και στην Panorama World Festival, τη φετινή σεζόν θα κινηθούν ανοδικά οι αφίξεις Σκανδιναβών στην περιοχή.


Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση ΤουρισμούPanorama World Festival” στη Στοκχόλμη (16-18 Φεβρουαρίου 2018), φιλοξενώντας στο περίπτερό της 14 διαφορετικούς προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Το Νότιο Αιγαίο κέρδισε τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας την ευρεία γκάμα τουριστικών προϊόντων και των ομορφιών που διαθέτει.

Η έκθεση Panorama World Festival προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες. Έλαβε χώρα σε μία περίοδο που οι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Ρόδος, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Κάλυμνος, η Μήλος, η Πάρος, η Σέριφος, η Ίος, η Αμοργός, η Κύθνος, η Αντίπαρος, η Τήνος και η Φολέγανδρος πήραν μέρος στην έκθεση μέσω της ΠΝΑΙ, έχοντας τη δυνατότητα να ενδυναμώσουν τη θέση τους σε μία από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές.

“Η αγορά της Σουηδίας όπως και κάθε αγορά της Σκανδιναβίας αποτελεί ένα από τους κύριους ‘αιμοδότες’ της εγχώριας και τοπικής τουριστικής βιομηχανίας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σταθερά προσανατολισμένη στη στρατηγική της εξωστρέφειας, προσέφερε την ευκαιρία σε όλα τα νησιά να αντλήσουν από αυτή τη δεξαμενή το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό τουριστών.

Τα νησιά μας έχουν μεγάλη απήχηση στις παραδοσιακές αγορές της Σκανδιναβίας Όπως διαπιστώθηκε και στην Panorama World Festival, τη φετινή σεζόν θα κινηθούν ανοδικά οι αφίξεις Σκανδιναβών στην περιοχή μας”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Σημειώνεται ότι το κοινό της Panorama World Festival περίμενε ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα από το Νότιο Αιγαίο. Στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου διανεμόταν ειδικό έντυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους προσερχόμενους επισκέπτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top