Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPURE Wellness Rooms: Νέο πρόγραμμα ευεξίας στο Galaxy Hotel, στο Ηράκλειο
Ξενοδοχεία

PURE Wellness Rooms: Νέο πρόγραμμα ευεξίας στο Galaxy Hotel, στο Ηράκλειο

Τα PURE Wellness Rooms του ξενοδοχείου υποβάλλονται σε μια πολύ διεξοδική, σχολαστική διαδικασία για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων και βλαβερών μικροοργανισμών από όλες τις επιφάνειες, τα υφάσματα και τον αέρα.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Galaxy Hotel Iraklio στην Κρήτη είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, στο οποίο βρίσκει εφαρμογή το πρόγραμμα PURE Wellness Rooms, που έκανε πρόσφατα την είσοδό του στην χώρα μας. Πρόκειται για μία ολιστική εμπειρία φιλοξενίας, βασισμένη σε μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα και επιφανειών, που μετατρέπει τα δωμάτια των ξενοδοχείων σε χώρους χαλάρωσης και άνεσης.

Τα PURE Wellness Rooms του ξενοδοχείου υποβάλλονται σε μια πολύ διεξοδική, σχολαστική διαδικασία για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων και βλαβερών μικροοργανισμών από όλες τις επιφάνειες, τα υφάσματα και τον αέρα. Τα δωμάτια PURE Wellness έχουν σχεδιαστεί για να ξεκουράζουν το αναπνευστικό σύστημα και να παρέχουν απόλυτη χαλάρωση και υπέροχο ύπνο για όλους τους επισκέπτες, ειδικά τους πάσχοντες από αλλεργίες. Παρόλο, που όλα τα καταλύματα στο Galaxy Hotel Iraklio πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας, τα δωμάτια PURE Wellness περιλαμβάνουν μία πρόσθετη διαδικασία επτά σταδίων, που αποσκοπεί στη μείωση των ατμοσφαιρικών σωματιδίων και στην ελαχιστοποίηση της παρουσίας πιθανών αλλεργιογόνων ουσιών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PURE Greece Αναστάσης Λωζός δήλωσε: “Το ξενοδοχείο Galaxy Iraklio βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της παροχής του επόμενου επιπέδου ευεξίας και άνεσης για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα δωμάτια PURE Wellness είναι απλώς μια επέκταση της δέσμευσής τους και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο“.

Αναφερόμενος στη συνεργασία και ο διευθύνων σύμβουλος της Economou Hotels -της εταιρείας στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο-, κ. Γιάννης Οικονόμου δήλωσε με τη σειρά του: “Δεδομένης της προσήλωσης της Economou Hotels και της παράδοσης του Galaxy Iraklio στην καινοτομία και στην παροχή ολοένα και περισσότερο αναβαθμισμένων υπηρεσιών, συνεχίζουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με την PURE. Τα PURE Wellness Rooms αποτελούν σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης του προϊόντος μας με μεγάλη απήχηση προς τους επισκέπτες, που ζητούν ένα ανώτερο επίπεδο διαμονής και ευεξίας. Προσδοκούμε ακόμα μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία με ακόμα περισσότερους ενθουσιασμένους επισκέπτες!”

Τα στάδια της διαδικασίας PURE Wellness
Σε κάθε δωμάτιο PURE Wellness γίνεται επεξεργασία με ιδιόκτητη τεχνολογία αιχμής που καθαρίζει τόσο τον αέρα όσο και τις επιφάνειες, παρέχοντας το απόλυτο επίπεδο άνεσης για όλους τους επισκέπτες. Η διαδικασία στα δωμάτια ευεξίας περιλαμβάνει:

  • Καθαρισμό και απολύμανση της μονάδας επεξεργασίας αέρα δωματίου και εγκατάσταση δισκίων ενζύμων συμπυκνωμάτων
  • Eγκατάσταση gel αιθερίων ελαίων απόσμησης και απολύμανσης PURE με αντιμικροβιακές και απολυμαντικές ιδιότητες
  • Μικροκαθαρισμό όλων των επιφανειών με σκούπα HEPA
  • Καθαρισμό χαλιών και ταπετσαριών όπου χρειάζεται με PURE Porous Surface Cleaner
  • Καθαρισμό σκληρών επιφανειών με PURE Clean
  • Ψεκασμό όλων των επιφανειών με το βακτηριοστατικό φράγμα PURE ShieldΤΜπου εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες για την πρόληψη της ανάπτυξης μικροοργανισμών.
  • Απολύμανση χώρου με συσκευή όζοντος
  • Εγκατάσταση συστήματος Intellipure επαγγελματικού καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιεί αμερικανική ιατρική τεχνολογία για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα αρκετές φορές την ώρα, καταλήγοντας σε 99,99% αφαίρεση επιβλαβών σωματιδίων έως 0,007μm.
  • Εγκατάσταση αδιάβροχων, υποαλλεργικών προστατευτικών στρώματος και μαξιλαριώνπου προστατεύουν από ακάρεα, σκόνη και άλλων μικροοργανισμών.

Για όλα τα παραπάνω κάθε δωμάτιο πιστοποιείται με μέτρηση των μικροσωματιδίων πριν και μετά τη διαδικασία μετατροπής του χώρου.

Η PURE Greece, εκπροσωπείται από την ΛΩΖΟΣ ΑΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρία 115 ετών, με 80 χρόνια παράδοση στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών. Η PURE Greece αποτελεί τον τοπικό αντιπρόσωπο της PURE Global, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην δημιουργία χώρων ευεξίας και υποαλλεργικών δωματίων. Αναπτύσσει ιδιόκτητες λύσεις καθαρισμού αέρα και επιφανειών και ακολουθεί το σύστημα 7 σταδίων PURE, το οποίο χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 5.000 δωμάτια ξενοδοχείων, σε 20 χώρες, παγκοσμίως. Η λύση της PURE είναι η μόνη κατοχυρωμένη και αποδεδειγμένη διαδικασία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την παροχή ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος. Παράλληλα, χρησιμοποιείται και σε άλλες αγορές όπως χώρους γραφείων, παιδικούς σταθμούς και κρουαζιερόπλοια. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα της PURE έχουν εμπιστευθεί η SUPERFAST και η BLUESTAR Ferries.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024