Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air Transat βελτιώνει όλες τις επιλογές μενού στις υπερατλαντικές πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air Transat βελτιώνει όλες τις επιλογές μενού στις υπερατλαντικές πτήσεις

Από 1η Μαΐου, η αεροπορική εταιρεία θα σερβίρει ζεστά πιάτα σε όλες τις πτήσεις της μεταξύ Ευρώπης και Καναδά.

Η Air Transat ανακοινώνει ότι θα αρχίσει να σερβίρει ζεστά πιάτα στους επιβάτες της στην Οικονομική θέση σε όλες τις υπερατλαντικές πτήσεις της. Συνεχής επιδίωξη της αεροπορικής εταιρείας, η οποία ανακηρύχθηκε Καλύτερη αεροπορική εταιρεία ταξιδιών αναψυχής στη Βόρεια Αμερική για έκτη συνεχή χρονιά το 2017, είναι να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία εντός του αεροσκάφους.

“Στην Air Transat, το να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας στο μέγιστο δυνατό είναι στο DNA μας”, δηλώνει ο Jean-Francois Lemay, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Air Transat. “Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιβάτες μας που σχεδιάζουν μια καλοκαιρινή απόδραση θα εκτιμήσουν το βελτιωμένο μενού που προσφέρουμε στις υπερατλαντικές πτήσεις. Αυτά τα νέα πιάτα θα βελτιώσουν την εμπειρία εντός του αεροσκάφους, ενισχύοντας τη θέση της Air Transat ως νούμερο 1 αεροπορικής εταιρείας ταξιδιών αναψυχής στον Καναδά”.

Νέο και βελτιωμένο μενού Bistro
Από την 1η Μαΐου, σε όλους τους επιβάτες της Οικονομικής θέσης στις πτήσεις της Air Transat από Ευρώπη προς Καναδά θα προσφέρονται δύο νέα ζεστά πιάτα: Κοτόπουλο προβενσάλ, που συνοδεύεται από κριθαράκι με μπρόκολο και καρότα ή Πέννες σε ροζέ σάλτσα με μοτσαρέλα, λιαστές ντομάτες και μαϊντανό. Αυτά τα πιάτα θα περιλαμβάνουν επίσης σαλάτα, γλυκό και ποτήρι κρασί.

Οι επιβάτες στις πτήσεις προς την Ευρώπη θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο ζεστά πιάτα: Κοτόπουλο με σκόρδο και τζίντζερ συνοδευόμενο από ρύζι τζάσμιν ή νούντλς Σαγκάης με σωτέ λαχανικά σε ασιατική σάλτσα. Όλα τα πιάτα θα περιλαμβάνουν σαλάτα, γλυκό και ποτήρι κρασί.

Τα ξεχωριστά πιάτα από το “Μενού του Σεφ” από τον Daniel Vezina  
Η Air Transat συνεργάζεται με τον Daniel Vezina, τον αναγνωρισμένο σεφ από το Κεμπέκ, για να προσφέρει μια επιλογή από τα γκουρμέ πιάτα του στις πτήσεις της. Από την παρουσίασή του τον Μάιο του 2017, το “Μενού του Σεφ” από τον Daniel Vezina έχει κερδίσει την προτίμηση των επιβατών, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ πιάτα που έχουν δημιουργηθεί προσεκτικά από τον σεφ και βασίζονται στις εμβληματικές συνταγές του.

Οι επιβάτες της Οικονομικής θέσης που θέλουν να ξεκινήσουν ή να ολοκληρώσουν τις διακοπές τους με μια εορταστική και εκλεπτυσμένη νότα μπορούν να αγοράσουν πιάτα από το μενού γευμάτων –τα οποία διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό. Τα πιάτα περιλαμβάνουν κυρίως γεύμα από τον σεφ, πλατώ τυριών, επιδόρπιο και ποτήρι κρασί. Προσφέρονται επίσης δύο επιλογές πρωινού.

Θέση Club Class της Air Transat
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς την Ευρώπη με τα αεροσκάφη Airbus A310 και A330 της Air Transat γνωρίζουν ήδη τη θέση Club Class στα αεροσκάφη αυτά, η οποία προσφέρει την πλέον ευχάριστη και άνετη εμπειρία πτήσης. Οι ταξιδιώτες της θέσης Club Class απολαμβάνουν το “Μενού του Σεφ” από τον Daniel Vezina, ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος και μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών κρασιών, ποτών και σνακ. Επίσης, επωφελούνται από πολλά άλλα προνόμια, όπως δωρεάν επιλογή καθίσματος, γενναιόδωρο όριο επιτρεπόμενων παραδιδόμενων αποσκευών, περισσότερο χώρο στο αεροσκάφος, καθώς και check-in, επιβίβαση και χειρισμό αποσκευών κατά προτεραιότητα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024