Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η TAL Aviation εκπρόσωπος της Beijing Capital Airlines στην ελληνική αγορά

Άγγελος Ρεστάνης - 22 Φεβρουάριος 2018, 15:20

Η κινεζική αεροπορική εταιρεία Beijing Capital Airlines εισέρχεται στο ελληνικό BSP (Billing & Settlement Plan) και θα εκπροσωπείται πλέον από την TAL Aviation.


Η TAL Aviation και η Beijing Capital Airlines ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, υπογράφοντας συμφωνία (Passenger Airline Representation Agreement), μέσω της οποίας η TAL Aviation θα παρέχει υπηρεσίες στην αεροπορική εταιρεία ως Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) σε οκτώ ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Οι οκτώ αυτές αγορές είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία και Ελβετία.

Τα εμπορικά τμήματα και τα τμήματα πωλήσεων της TAL Aviation θα παρέχουν υπηρεσίες στις παραπάνω ταξιδιωτικές αγορές για λογαριασμό της Beijing Capital Airlines, συμπεριλαμβάνοντας πωλήσεις, κρατήσεις, μάρκετινγκ, ψηφιακό μάρκετινγκ, χρηματοδότηση και πολλά άλλα.

Η Beijing Capital, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση ταξιδιών από την κινεζική αγορά σε προορισμούς όπως η Ευρώπη και η Αμερική, ξεκίνησε τον τελευταίο χρόνο απευθείας πτήσεις στην Ευρώπη, σε προορισμούς όπως η Μαδρίτη, η Λισαβόνα -η πρώτη απευθείας σύνδεση μεταξύ Κίνας και Πορτογαλίας- η Μόσχα, το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνομ καθώς και η Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και το Βανκούβερ. Αυτές οι πτήσεις “ανοίγουν” επίσης το δρόμο στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς την Κίνα και πέραν αυτής.

Εκτός από τις νέες συνδέσεις μεταξύ Ευρώπης και Κίνας, η Beijing Capital Airlines διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εντός της ηπειρωτικής Κίνας, καθώς και ασιατικούς προορισμούς, όπως το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top