Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Το πρώτο βίντεο ανάδειξης τουριστικής ταυτότητας από τον Δήμο Σαρωνικού

Άγγελος Ρεστάνης - 23 Φεβρουάριος 2018, 15:26

'Η εκδρομή' είναι το πρώτο από μία σειρά προωθητικών videos που ο Δήμος Σαρωνικού ετοιμάζει, για να αναδείξει το τουριστικό του προϊόν σε όλες τις διαστάσεις του.


“Η εκδρομή” είναι το πρώτο προωθητικό βίντεο που δημιούργησε ο Δήμος Σαρωνικού για να επικοινωνήσει την φρέσκια τουριστική του ταυτότητα στο ελληνικό αλλά και διεθνές κοινό. Πρόκειται για μία προσπάθεια που αποτυπώνει με όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο τη χαρά και την απόλαυση, την παράδοση, την απλότητα και τη απαράμιλλη φυσική γοητεία του τόπου, χαρακτηριστικά που συντελούν σε μία ρεαλιστική και υπέροχη απόδραση από την καθημερινότητα μιας πόλης, μιας ζωής.

“Η εκδρομή” είναι το πρώτο από μία σειρά προωθητικών videos που ο Δήμος Σαρωνικού ετοιμάζει, για να αναδείξει το τουριστικό του προϊόν σε όλες τις διαστάσεις του. Από το συναίσθημα και την απόφαση, στη βιωματική πια εικόνα που είναι τελικά πολύ πιο εύκολη και προσιτή μέσα στην καθημερινότητα. Μια νέα τουριστική ταυτότητα γεννιέται και ταξιδεύει μέσα από τις μορφές των νέων ανθρώπων που αφήνουν πίσω τους κάτι συμβατικό, για να βιώσουν όλα όσα μοναδικά και συναισθηματικά ένας υπέροχος τόπος μπορεί και προσφέρει στους πολυάριθμους επισκέπτες του κάθε χρόνο και μάλιστα τόσο κοντά στην πρωτεύουσα Αθήνα.

Το βίντεο φέρει τη σκηνοθεσία του κ. Χρήστου Γκίνη, με την κα Ειρήνη Αναγνώστου και τον κ. Τριαντάφυλλο Εσκίογλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και με την υποστήριξη και συμμετοχή των κατοίκων και των συλλόγων του Δήμου Σαρωνικού.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε: “Η δημιουργία του πρώτου προωθητικού βίντεο είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθειά μας να προβάλουμε το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας, μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική, με αποτελεσματικά εργαλεία, αλλά και με σύγχρονη προσέγγιση και αισθητική. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της τοπικής κοινωνίας και στους τοπικούς φορείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, κάνοντας αυτή την ταινία και δικής του υπόθεση. Σαν τη ζεστή φιλοξενία που πάντα προσφέρουν. Η συνέχεια επί της οθόνης και επί της Σαρωνικής γης και θάλασσας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top