Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Tripsta: Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη και Παρίσι οι top3 προορισμοί παγκοσμίως το 2017

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Μάρτιος 2018, 10:38

Με περισσότερες από 2 εκατ. πωλήσεις εισιτηρίων 'έκλεισε' η χρονιά για την Tripsta. Δημοφιλέστεροι προορισμοί εξωτερικού στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών το Λονδίνο, η Κωνσταντινούπολη και το Παρίσι, ενώ για τους προορισμούς του εσωτερικού οι ταξιδιώτες προτίμησαν την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.


Η εταιρεία Tripsta SA (travelplanet24, airtickets και tripsta) σημείωσε συνολικές πωλήσεις πάνω από 738 εκατ. ευρώ για το έτος 2017, με άνοδο 21,23% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Με τη χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου να αγγίζει μέχρι και το 1 ευρώ, κατάφερε να “κλείσει” τη χρονιά με περισσότερες από 2.800.000 πωλήσεις εισιτήριων.

Οι τρεις top προορισμοί παγκοσμίως ήταν το Λονδίνο, η Κωνσταντινούπολη και το Παρίσι, ενώ για τους προορισμούς του εσωτερικού οι ταξιδιώτες προτίμησαν την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Η 10η Μαΐου ήταν η ημέρα με τις περισσότερες κρατήσεις, ενώ η 22η Δεκεμβρίου ήταν η πιο πολυταξιδεμένη ημέρα του χρόνου λόγω της περιόδου των Χριστουγέννων. O δημοφιλέστερος τρόπος κράτησης ήταν online με ένα ποσοστό της τάξεως του 95%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των επιβατών ήταν τα 35 χρόνια, με ένα μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 54,3% να είναι άντρες.

Ο Philipp Brinkmann, CEO της Tripsta SA δήλωσε: “Φέτος κλείνουμε 13 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας Tripsta SA. Κάθε χρόνο αισθάνομαι όλο και περισσότερο περήφανος, καθώς βλέπω πως όχι μόνο αναπτυσσόμαστε ως εταιρεία, αλλά εξελίσσουμε και το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία ταξιδιού και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε επενδύοντας στην τεχνολογία, αλλά και τους ανθρώπους μας”.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top