Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκπαίδευση

Γνωριμία 88 ξενοδοχείων με τους αποφοίτους του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης

Τατιάνα Ρόκου - 02 Μάρτιος 2018, 15:21

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να φέρει σε επαφή τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες και τους αποφοίτους του ΙΕΚ με εκπροσώπους και στελέχη του τουριστικού κλάδου, με στόχο τη γνωριμία και επίτευξη συμφωνιών πρακτικής άσκησης και επαγγελματικών συνεργασιών.


Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού “Ημέρα Καριέρας 2018”, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της σχολής στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να φέρει σε επαφή τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες και τους αποφοίτους του ΙΕΚ με εκπροσώπους και στελέχη του τουριστικού κλάδου, με στόχο τη γνωριμία και επίτευξη συμφωνιών  πρακτικής άσκησης και επαγγελματικών συνεργασιών. Η εκδήλωση απέσπασε τις άριστες εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων.Συμμετείχαν 40 διευθυντικά στελέχη και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών ομίλων, εκπροσωπώντας 88 ξενοδοχειακές μονάδες απ’όλη την Ελλάδα. Εκ μέρους της Σχολής, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, η Διευθύντρια του ΙΕΚ κα Ξένη Γερνά. Η εκδήλωση άνοιξε με την προσφώνηση χαιρετισμού, που απέστειλε η γενική γραμματέας τους Υπουργείου Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, ευχαριστώντας τους εκπροσώπους του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στον καθιερωμένο θεσμό της Ημέρας Καριέρας που διοργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού.Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, η προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού κα Περσεφόνη Τρίχα, ο πρόεδρος του Thessaloniki Conventional Bureau (T.C.B) κ. Γιάννης Ασλάνης και ο γενικός γραμματέας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζεύς”, κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Μανταμόπουλος και η εκπρόσωπος του ΚΠΑ2 25ης Μαρτίου του ΟΑΕΔ κα Αθανασία Παπανικολάου.Ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση ενός επετειακού οπτικοακουστικού αφιερώματος της εξηντάχρονης ιστορίας της Σχολής, από την οποία έχουν αποφοιτήσει 10.000 σπουδαστές και σπουδάστριες. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας στον σπουδαστή που εγγράφτηκε πρώτος στη Σχολή το 1958, κ. Δημήτριο Αγγουρά, ο οποίος είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Ambassador” της Θεσσαλονίκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top