Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Ψηφιακές δεξιότητες για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια Κρήτης

Τατιάνα Ρόκου - 05 Μάρτιος 2018, 14:22

Εκδήλωση για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νησιού στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.


Η Περιφέρεια Κρήτης και η Google Ελλάδας ανακοινώνουν σήμερα, Δευτέρα 5 Μαρτίου τη συνεργασία τους με σκοπό την επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη μέσα από την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νησιού και την πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google.


Aπό τα αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ.:  Νίκος Μιχαλόπουλος, προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιων Οργανώσεων του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Έλληνας Ψηφιακός Πρωταθλητής, Όλγα Γεροβασίλη, υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης), Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, Μαρία Φουντά, διευθύντρια Marketing της Google στην Ελλάδα) και Στέλλα Τσομώκου, Public Policy Consultant της Google στην Ελλάδα.


Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Ψηφιακές Δεξιότητες για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Περιφέρεια Κρήτης”, σήμερα το πρωί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθ. Καστελλάκη), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Όλγα Γεροβασίλη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης και η διευθύντρια Marketing της Google στην Ελλάδα κα Μαρία Φουντά. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ιωάννης-Οδυσσέας Λ. Ζώρας, ενώ μίλησε και ο προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιων Οργανώσεων του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Έλληνας Ψηφιακός Πρωταθλητής, κ. Νίκος Μιχαλόπουλος.Η κα Γεροβασίλη είχε συνάντηση με τον κ. Αρναουτάκη, παρουσία του βουλευτή κ. Σωκράτη Βαρδάκη, του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας κ. Νίκου Ραπτάκη, του κ. Μιχαλόπουλου και του προϊσταμένου του τμήματος της “Εθνικής Συμμαχίας» του Υπουργείου κ. Χρήστου Κοκκάλα. Στο πλαίσιο της συνάντησης η υπουργός, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Αρναουτάκη για τις συνεργασίες, τις συνέργειες της Περιφέρειας Κρήτης που υλοποιεί με τα Εκπαιδευτικά, Ερευνητικά Ιδρύματα, τους φορείς του τουρισμού για την υλοποίηση της “Έξυπνης Εξειδίκευσης”, που στοχεύει και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Αμέσως μετά η κα Γεροβασίλη, ο κ. Αρναουτάκης, ο κ. Κουκιαδάκης, ο κ. Βαρδάκης και ο κ. Ραπτάκης μετέβησαν στη Διεύθυνση Μεταφορών Ηρακλείου όπου ξεναγήθηκε στην υπηρεσία που βραβεύτηκε πανευρωπαϊκά για τις καλές πρακτικές που υλοποιεί για την σωστή εξυπηρέτηση του πολίτη.

Crete
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top