Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔέκα επτά ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές στην 'f.re.e 2018' του Μονάχου
Εκθέσεις

Δέκα επτά ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές στην 'f.re.e 2018' του Μονάχου

Η έκθεση, που φιλοξένησε συνολικά περισσότερους από 1.300 εκθέτες από 70 χώρες, σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών, ξεπερνώντας τους 135.000 ενδιαφερόμενους.

Αισθητή, για άλλη μια χρονιά, έκαναν Ελλάδα και Κύπρος την παρουσία τους στην έκθεση f.re.e 2018, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου. Βασικοί τομείς αναφοράς της f.re.e είναι τα ταξίδια, η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ, τα αυτοκινούμενα, το outdoor και το wellness, ενώ η έκθεση πλαισιώνεται από πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και ειδικών events για ποικίλες προσφορές στον τομέα του ταξιδιού.

Στην έκθεση συμμετείχαν 17 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, οι: ANEK LINES S.A., ANEK – SUPERFAST, Aquila Hotels & Resorts Adelianos Kambos, Halkidiki Tourism Organisation, Louis Hotels Public Co. Ltd. Hilton Park Hotel, Meganisi Sailing, Minoan Lines S.A., Mouzenidis Travel, Out of the Blue – Capsis Elite Resort, Region of Crete, Region of Thessaly, Sailing Blue, Sbokos Hotel Group, SUPERFAST FERRIES/ BLUE STAR FERRIES, VOLOS-PELION – Volos Municipality και Hotels’ Association of West Peloponnese.

Επίσης, στη φετινή έκθεση της f.re.e οργανώθηκε για δεύτερη φορά, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, υπήρξε Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο από την Great Greek Exports and Trade, στο οποίο συμμετείχαν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Βόλου – Δήμος Νοτίου Πηλίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με Tour Operators και πλήθος καταναλωτών, ώστε να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές εναλλακτικού τουρισμού στη χώρα μας (αγροτουρισμός, πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ταξίδια αναψυχής κ.ά.).

Η έκθεση, που φιλοξένησε συνολικά περισσότερους από 1.300 εκθέτες από 70 χώρες, σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών, ξεπερνώντας τους 135.000 ενδιαφερόμενους, οι οποίοι ενημερώθηκαν και “έκλεισαν” συμφωνίες για τις επόμενες διακοπές τους από τον εκθεσιακό χώρο.  

Η επόμενη διοργάνωση της f.re.e θα πραγματοποιηθεί 20–24 Φεβρουαρίου 2019.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024