Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Croatia Airlines συνδέει την Αθήνα με Dubrovnik, Zagreb και Split

Τατιάνα Ρόκου - 06 Μάρτιος 2018, 15:55

Για τη θερινή περίοδο και συγκεκριμένα από τις 12 Απριλίου, η Croatia Airlines ξεκινά για άλλη μια χρονιά τις πτήσεις της για την Αθήνα, που θα έχουν διάρκεια ως τις 27 Οκτωβρίου 2018, ενισχύοντας σταδιακά τα δρομολόγιά της και φτάνοντας στα επτά εβδομαδιαίως.


Η Croatia Airlines ξεκινά από τις 12 Απριλίου τις πτήσεις της από την Αθήνα, για το Dubrovnik και το Zagreb και από τις 2 Ιουνίου, για το Split.

Για τη θερινή περίοδο και συγκεκριμένα από τις 12 Απριλίου, η Croatia Airlines ξεκινά για άλλη μια χρονιά τις πτήσεις της για την Αθήνα, που θα έχουν διάρκεια ως τις 27 Οκτωβρίου 2018, ενισχύοντας σταδιακά τα δρομολόγιά της και φτάνοντας στα επτά εβδομαδιαίως. Από τις 12 Απριλίου θα συνδέει την Αθήνα με το Dubrovnik και το Zagreb καθημερινά εκτός Παρασκευής και από τις 2 Ιουνίου θα αναχωρεί απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Split κάθε Σάββατο. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα είναι ως εξής:Επίσης, από την καλοκαιρινή περίοδο, η Croatia Airlines θα ξεκινήσει τρία νέα δρομολόγια: Dubrovnik – Μόναχο από τις 30 Απριλίου έως τις 14 Οκτωβρίου, Zagreb – Δουβλίνο από τις 3 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και Split – Κοπεγχάγη από τις 5 Μαΐου έως τις 20 Οκτωβρίου 2018. H Croatia Airlines θα πετάει απευθείας προς 39 προορισμούς, σε 23 χώρες της Ευρώπης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top