Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η ATPI κορυφαίος παραγωγός αεροπορικών εισιτηρίων της Condor στην Ελλάδα το 2017

Άγγελος Ρεστάνης - 08 Μάρτιος 2018, 15:03

Η Condor εκπροσωπείται σε Ελλάδα και Κύπρο από την Discover the World.


Η ATPI είναι μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον ταξιδιωτικό κλάδο. Αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία διαχείρισης ταξιδιών και κρατήσεων για εταιρικές, ναυτιλιακές και ενεργειακές επιχειρήσεις και ηγέτιδα στον τομέα της διαχείρισης αθλητικών και εταιρικών εκδηλώσεων, με ιδιόκτητα γραφεία και συνεργάτες δικτύου σε περισσότερες από 100 τοποθεσίες παγκοσμίως. Πρόσφατα η εταιρεία βραβεύθηκε για την εξαιρετική της απόδοση στην Ελλάδα, ως κορυφαίος συνεργάτης της Condor, με τη μεγαλύτερη παραγωγή αεροπορικών εισιτηρίων στη χώρα μας.


Ο κ. Τάκης Λιναρδόπουλος, Head of Operations την Ελλάδα της ATPI (αριστερά) και ο κ. Νίκος Φραντζεσκάκης, Business Development στην Discover the World.

Η Condor εκπροσωπείται από την Discover the World σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Discover the World έχει κερδίσει τη φήμη της ως ηγέτιδα στην παγκόσμια διανομή ταξιδιών και έχει επιτυχώς αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο 85 γραφείων σε περισσότερες από 60 χώρες και με ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 90 πελατών, που χρησιμοποιούν τις outsourcing υπηρεσίες πωλήσεων, μάρκετινγκ και επιχειρηματικών διαδικασιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top