Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Ο Γρηγόρης Παπαπέτρου ξεκίνησε συνεργασία με το Argo Travel ως Business Development Director

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Μάρτιος 2018, 15:45

Ο κ. Παπαπέτρου συνεργάζεται ως καθηγητής με τον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde Institute of Hotel and Tourism Studies στα τμήματα στελεχών οικονομίας και διοίκησης στον τουρισμό και επιπλέον είναι ειδικός σύμβουλος του Γαλλικού Τουρισμού για την ελληνική ταξιδιωτική αγορά.


Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΓΩ, με πλέον των 65 ετών ιστορία και αδιάλειπτη παρουσία στην τουριστική βιομηχανία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το γνωστό στέλεχος της ελληνικής ταξιδιωτικής αγοράς κ. Γρηγόρη Παπαπέτρου, ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Director.

Ο κ. Παπαπέτρου έχει πολύχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στις πωλήσεις και στο marketing ελληνικών και πολυεθνικών ταξιδιωτικών εταιρειών με ιδιαίτερες επιτυχίες στην επεξεργασία προγραμμάτων Travel Management για ναυτιλιακές, βιομηχανικές και εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια ο κ. Παπαπέτρου συνεργάζεται ως καθηγητής με τον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde Institute of Hotel and Tourism Studies στα τμήματα στελεχών οικονομίας και διοίκησης στον τουρισμό και επιπλέον είναι ειδικός σύμβουλος του Γαλλικού Τουρισμού για την ελληνική ταξιδιωτική αγορά.

“Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον ταξιδιωτικό όμιλο ARGO TRAVEL GROUP να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους εταιρικούς πελάτες παρέχοντας στοχευμένα και εξειδικευμένα πακέτα ανάλυσης, διαχείρισης και παρακολούθησης της εταιρικής ταξιδιωτικής δαπάνης (travel management) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, την εμπειρία της εταιρείας αλλά και τα νέα προϊόντα των προμηθευτών μας”, λέει στο TravelDailyNews ο κ. Παπαπέτρου.

Ο κ. Παπαπέτρου. είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, με μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά στο Montpellier της Γαλλίας και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Marketing και Πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top