Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Αποκλειστική συνεργασία της Golden Chemicals ABEE με τον Όμιλο Divani Collection

Άγγελος Ρεστάνης - 09 Μάρτιος 2018, 11:28

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Golden Chemicals ΑΒΕΕ σχεδίασαν ειδικά πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ξενοδοχείων του Ομίλου Divani Collection.


Η Golden Chemicals ΑΒΕΕ, πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία παραγωγής προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης, ανακοινώνει την πρόσφατη σύναψη πολυετούς αποκλειστικού συμβολαίου συνεργασίας με τον Όμιλο Divani Collection, ισχύος από 1ης Ιανουαρίου 2018. Η συνεργασία αυτή αφορά στην προμήθεια απορρυπαντικών-απολυμαντικών, για τις ανάγκες καθαρισμού και υγιεινής της κουζίνας, των σκευών στα πλυντήρια πιάτων, του ιματισμού, της οροφοκομίας και των κοινόχρηστων χώρων, σε όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για περισσότερα από 25 συναπτά έτη. Στο πλαίσιο αυτής της ολοκληρωμένης και ακέραιης συνεργασίας, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Golden Chemicals ΑΒΕΕ σχεδίασαν ειδικά πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ξενοδοχείων του Ομίλου Divani Collection.

Η σταθερά υψηλή και αναγνωρισμένη ποιότητα των συμβατών και concentrate προϊόντων, που παράγει η Golden Chemicals, με ταυτόχρονη δέσμευση για σημαντική εξοικονόμηση κόστους από την αποδοτική και λελογισμένη χρήση των προϊόντων, αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας για όλους τους πελάτες της. Σε αυτό συμβάλει καθοριστικά η δωρεάν τοποθέτηση από την Golden Chemicals, δοσομετρικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, εξασφαλίζεται η ελεγχόμενη κατανάλωση όλων των προϊόντων για χρήση στα πλυντήρια σκευών και ιματισμού, την υγιεινή της κουζίνας, των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Στο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο εταιριών, περιλαμβάνεται επίσης η εκπαίδευση του προσωπικού των ξενοδοχείων στη σωστή και ασφαλή χρήση των προϊόντων, από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Golden Chemicals. H εταιρεία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε όλες τις υπηρεσίες που πλαισιώνουν τις κορυφαίες φόρμουλες απορρυπαντικών και απολυμαντικών, που μέσα από διαρκή έρευνα αναπτύσσει, παράγει και διακινεί από το 1981. H Golden Chemicals έχει την πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008 (LL-C). Όλα τα προϊόντα της φέρουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ποιότητας από τον Ε.Ο.Φ. και το Γενικό Χημείο του Κράτους, ενώ η σύνθεση τους εναρμονίζεται πλήρως με όλες τις διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ειδικότερα, τα προϊόντα που προορίζονται για τον ευαίσθητο χώρο της κουζίνας, συμμορφώνονται απόλυτα με το διεθνές πρότυπο HACCP. Στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης, η Golden Chemicals είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για περισσότερα από 15 χρόνια και τα συστατικά όλων των προϊόντων της είναι σε ποσοστό πάνω από 90% βιοαποικοδομήσιμα.

Ο Όμιλος Divani Collection απαρτίζεται από 4 μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, εκ των οποίων το Divani Caravel Hotel και το Divani Apollon Palace & Thalasso, αποτελούν μέλη των πολυτελέστερων ξενοδοχείων Leading Hotels of the World, ακολουθούν το Divani Palace Acropolis και το Divani Apollon Suites. Ο Όμιλος διαθέτει επίσης τις ξενοδοχειακές μονάδες Divani Palace Larissa, Divani Meteora Hotel και Divani Corfu Palace, σε σημεία κορυφαίου τουριστικού ενδιαφέροντος στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Golden Chemicals ΑΒΕΕ

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top