Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Πάρος στα προγράμματα διακοπών της Millionairs Choise

Τατιάνα Ρόκου - 13 March 2018, 10:19

'Η Πάρος κατάφερε μια ακόμη επιτυχία: Να συμπεριληφθεί στους προορισμούς πολυτελείας. Και αυτό οφείλεται στην αξιοποίηση συνάντησης στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο', σημειώνει ο ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού.


Στην ένταξη της Πάρου στα προγράμματά της προχώρησε η “Millionairs Choise”, του έγκυρου ταξιδιωτικού οδηγού της Βρετανίας που προωθεί τουρισμό υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον Δήμο Πάρου, για σημαντική επιτυχία της στρατηγικής που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια, εξειδικεύοντας δράσεις και επαφές που συντείνουν τόσο στην οικονομική διάσταση όσο και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Με αφορμή το γεγονός o δήμαρχος της Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος δήλωσε: ”Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Πάρου με ταυτόχρονη προστασία της αυθεντικότητας του νησιού μας. Θέλουμε μια Πάρο σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή. Μια Πάρο άξια να αναδειχτεί ως ποιοτικός προορισμός χωρίς να χάσει το παραμικρό από τις παραδόσεις και τις ιστορικές καταβολές της. Αυτήν την εικόνα παρουσιάζουμε στις επιλεκτικές και ουσιαστικές επαφές μας στις εκθέσεις. Και χαίρομαι που αναγνωρίζεται έμπρακτα από τους συνομιλητές μας”.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Χρήστος Χριστόφορος που ανέφερε: “Η συστηματική προσπάθεια που καταβάλουμε τόσο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών μας στις διεθνείς εκθέσεις όσο και με τις υπόλοιπες προωθητικές ενέργειες αποδίδει συνεχώς καρπούς. Η Πάρος κατάφερε μια ακόμη επιτυχία: Να συμπεριληφθεί στους προορισμούς πολυτελείας. Και αυτό οφείλεται στην αξιοποίηση συνάντησης στο πλαίσιο της έκθεσης  World Travel Market του Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι μια απόδειξη της συμβολής του δήμου στην προώθηση του τουρισμού και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, χάρη στη μεθοδική προσέγγιση των αγορών που επιχειρούμε με την εταιρεία συμβούλων μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top