Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηTo Σχολείο Τουρισμού OnTour πηγαίνει στην Πιερία
Τουριστική εκπαίδευση

To Σχολείο Τουρισμού OnTour πηγαίνει στην Πιερία

Στις 23 και 24 Απριλίου 2018 θα διοργανωθεί στην Πιερία, ξενοδοχείο Mediterranean Village της Παραλίας Κατερίνης, το Σχολείο Τουρισμού OnTour Ολύμπου.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία “γεννήθηκε” από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), μέσω του εκπαιδευτικού του πυλώνα, SETE Training και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας. Στόχος του Σχολείου είναι να “εξοπλίσει” τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές αλλά και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Ολύμπου, επιδιώκει μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Ολύμπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως εκατό συμμετέχοντες, οι οποίοι, θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού Ολύμπου έχουν αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας μέσω των τοπικών εκπροσώπων, κας Ευαγγελίας Ξυπτερά, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και του κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη, γενικού γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024