Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Συναυλία του Γ. Νταλάρα στη Μόσχα η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Ελλάδας για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάρτιος 2018, 11:05

Η πρώτη κορυφαία εκδήλωση του Έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας σημείωσε επιτυχία στη Μόσχα, με εκτεταμένη δημοσιότητα για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα για την Ελλάδα.


Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Ελλάδας για τον εορτασμό του Έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΜΙΤΤ. Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε την εκδήλωση και τόνισε ότι ξεκίνησε το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, μία μεγάλη γιορτή και για τις δύο χώρες που σηματοδοτεί την έναρξη μίας σειράς κορυφαίων εορταστικών εκδηλώσεων και κοινών δράσεων. Η συναυλία έλαβε μέρος στην Αίθουσα Συναυλιών του Πατριαρχικού Ναού του Σωτήρος και ο κ. Γιώργος Νταλάρας εντυπωσίασε το κοινό περίπου 1.500 ατόμων.

Συμμετείχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Ρωσίας, μέλη των διπλωματικών αποστολών ξένων χωρών, κυβερνήτες, περιφερειάρχες, εκπρόσωποι 16 πόλεων της Ρωσίας, επικεφαλής φορέων και οργανισμών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, παράγοντες της οικονομικής και τουριστικής βιομηχανίας, ηγετικά στελέχη ρωσικών ταξιδιωτικών Ομίλων και τουριστικών γραφείων, ομογενείς και φιλέλληνες, καθώς και εκπρόσωποι των ρωσικών ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές ξένου τύπου.

Τη συναυλία κάλυψαν ευρέως τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ρωσίας. Έχει λάβει εκτεταμένη δημοσιότητα και εγκωμιαστικά σχόλια στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ένας από τους πλέον καταξιωμένους Ρώσους κριτικούς, ο Vadim Ponomariov, περιέγραψε την συναυλία ως “εμφάνιση ενός μεγάλου μετρ, μια πράξη υψηλής τέχνης”, εκφράζοντας την ευχή να προκύψουν σύντομα στη Ρωσία και νέες αντίστοιχες συνεργασίες.


Ο κ. Γιώργος Νταλάρας, η Ρωσίδα υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδια για τον τουρισμό Alla Manilova και η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.


Σε εκδήλωση που ακολούθησε στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, ο κ. Νταλάρας ευχαρίστησε το Υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την πρωτοβουλία και την υποστήριξη της διοργάνωσης και ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Τον Έλληνα κορυφαίο καλλιτέχνη συνεχάρη για την εξαιρετική του ερμηνεία και η υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδια για τον τουρισμό Alla Manilova που παρέστη στην εκδήλωση της Πρεσβείας. Όπως επίσης και οι εκπρόσωποι του τουρισμού της Ρωσίας εξήραν τη συμβολή υψηλού επιπέδου διοργανώσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης και του σύγχρονου πολιτισμού της Ελλάδας στη Ρωσία και το ρωσικό κοινό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top