Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Liquid Gastronomy: Τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης από το SETE Training στην Αθήνα

Άγγελος Ρεστάνης - 16 Μάρτιος 2018, 12:36

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλες οι σύγχρονες τεχνικές ορισμένων από τα καλύτερα bars παγκοσμίως παρουσιάζονται στην Αθήνα, στις 20 και 21 Μαρτίου 2018, από τον chef / Τεχνολόγο Τροφίμων κ. Δημήτρη Κονταράτο, το SETE Training και τη Gastronomy Essentials.


Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα “Liquid Gastronomy – Από τη Θεωρία στην Πράξη”, θα διεξαχθεί από το SETE Training, στην Αθήνα, στις 20 και 21 Μαρτίου. Εισηγητής του θα είναι ο κ. Δημήτρης Κονταράτος, R&D (Research & Development) chef, Τεχνολόγος Τροφίμων και παράλληλα επιστημονικός και τεχνολογικός συνεργάτης του “Baba Au Rum”, το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των 50 καλύτερων κοκτέιλ μπαρ του κόσμου.

Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε bartenders (ξενοδοχείων και bars), καθώς και σε επαγγελματίες chefs, που θέλουν να εντρυφήσουν στα πιο επίκαιρα μυστικά του διεθνούς bartending και της γαστρονομίας. Κατά τη διάρκειά του και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, να κατανοήσουν και να διδαχθούν σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα σε ορισμένα από τα καλύτερα Bars παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία του “Liquid Gastronomy – Από τη Θεωρία στην Πράξη”, στο οποίο θα συμμετέχει ως guest bartender και ο κ. Παναγιώτης Αγγέλου, θα περιλαμβάνει: Τυποποίηση συνταγών / Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών / Παραγωγή πουρέδων / Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών / Εκχυλίσεις / Μαγείρεμα υπό κενό / Χρήση Σύγχρονων τεχνικών στο Bar / Παραγωγή Bitters / Πίκλες φρούτων / Βασική λειτουργία Rotovap / Προτάσεις Pairing / Ρύθμιση γεύσης.

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες επαγγελματίες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες, αλλά και τις συνταγές που θα παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top