Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ από την Τράπεζα Πειραιώς

Τατιάνα Ρόκου - 16 Μάρτιος 2018, 13:00

Η τιμή εξαγοράς της εταιρείας είναι 80,6 εκατ. ευρώ, ενώ η επιχειρησιακή της αξία (Enterprise Value) διαμορφώθηκε στα 320 εκατ. ευρώ.


Ολοκληρώθηκαν χθες οι κανονιστικές εγκρίσεις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και την Ευρωπαϊκή Αρχή Ανταγωνισμού για τη μεταβίβαση της OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ (Olympic – Avis Greece) στην Avis Budget Group, σε συνεργασία με την Otokoç Otomotiv. Η τιμή εξαγοράς της εταιρείας είναι 80,6 εκατ. ευρώ, ενώ η επιχειρησιακή της αξία (Enterprise Value) διαμορφώθηκε στα 320 εκατ. ευρώ.

Η Olympic Avis Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενη τα εμπορικά σήματα της Avis, Budget και Payless. Το 2017, η Olympic παρουσίασε έσοδα ύψους 170,4 εκατ. ευρώ, με στόλο μεγαλύτερο από 32.000 οχήματα.

Η Olympic θα συνεχίσει με την ίδια δομή τη δυναμική αναπτυξιακή της πορεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία της Avis Budget Group με τον Όμιλο Koç, που φέτος κλείνει τα 90 χρόνια του, έχει στρατηγικό και μακροχρόνιο χαρακτήρα, γεγονός που σηματοδοτεί νέες δυνατότητες για το μέλλον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top