Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Corfu Palma Boutique Hotel πρώτο ξενοδοχείο στα Ιόνια νησιά με πιστοποίηση QSC
Ξενοδοχεία

Το Corfu Palma Boutique Hotel πρώτο ξενοδοχείο στα Ιόνια νησιά με πιστοποίηση QSC

Τα ξενοδοχεία, τα οποία πιστοποιούνται με το China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC) είναι προετοιμασμένα για να εξυπηρετήσουν Κινέζους τουρίστες, προωθούνται μέσω κινεζικών social media (WeChat), ενώ προβάλλονται και στην επίσημη ιστοσελίδα του QSC Programme.

Το Corfu Palma Boutique Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και τα Ιόνια, το οποίο πιστοποιήθηκε με το “China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC)”. Η πιστοποίηση απενεμήθη από την Εκτελεστική Επιτροπή του QSC Programme, το οποίο υποστηρίζεται από το China National Tourism Administration (CNTA) και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την tourism generis.

Τα ξενοδοχεία, τα οποία πιστοποιούνται με το “China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC)”:

  • είναι προετοιμασμένα για να εξυπηρετήσουν Κινέζους τουρίστες,
  • προωθούνται μέσω κινεζικών social media (WeChat),  
  • προβάλλονται στην επίσημη ιστοσελίδα του QSC Programme.

Η δυναμική της κινεζικής αγοράς είναι γνωστή και δεδομένη για τα επόμενα χρόνια. Η Ευρώπη, ως προορισμός, κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς από τον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας, γεγονός από το οποίο η Ελλάδα θα επωφεληθεί, ως το κυριότερο σημείο εισόδου των Κινέζων προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας – Κίνας αυξάνονται και είναι βέβαιο ότι στα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρχουν καθημερινές απευθείας αεροπορικές συνδέσεις με τουλάχιστον 2 πόλεις της Κίνας.

Ο κ. Σπύρος Ιωαννίδης, διευθυντής του Corfu Palma Boutique, δήλωσε σχετικά: “Η Κέρκυρα ήταν πάντα, είναι και θα είναι στην πρωτοπορία του ελληνικού τουρισμού και ιδιαίτερα στην προσπάθεια διείσδυσης σε νέες αγορές. Αναγνωρίζοντας τη δυναμική της Κινέζικης αγοράς και σχεδιάζοντας το μέλλον, το Corfu Palma Boutique Hotel πιστοποιήθηκε με το QSC Programme, φιλοδοξώντας να βρει μιμητές, ώστε στο μεσοπρόθεσμο διάστημα η Κέρκυρα να αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα της επίσκεψης των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη”.

Ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της tourism generis, ανέφερε: “Μία ώριμη τουριστική οικονομία όπως η ελληνική, έχει ανάγκη από επιχειρήσεις που βλέπουν μπροστά και προετοιμάζονται ανάλογα. Θερμά συγχαρητήρια στο Corfu Palma Boutique Hotel για την πιστοποίησή του με το ‘China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC)’. Ως γνωστόν, το 2018 είναι ‘Έτος Τουρισμού Ευρωπαϊκής Ένωσης-Κίνας’, γεγονός που αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον ελληνικό τουρισμό να διεισδύσει στη μεγαλύτερη τουριστική αγορά του κόσμου. Το Corfu Palma Boutique Hotel έδειξε τον δρόμο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024