Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπτά νέα δρομολόγια της Wizz Air από Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Επτά νέα δρομολόγια της Wizz Air από Αθήνα

Η Wizz Air σύντομα θα ξεκινήσει δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς το Λονδίνο / Luton τον Απρίλιο και προς το Kutaisi της Γεωργίας το Μάιο. Όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320, με 180 θέσεις και A321 με 230 θέσεις.

Η Wizz Air, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, σήμερα γιόρτασε την έναρξη των πτήσεών της από την Αθήνα, με την εγκαινίαση 7 δρομολογίων προς Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Μολδαβία. Οι επερχόμενες συνδέσεις της WIZZ, με εξυπηρετικό χρονοδιάγραμμα δημιουργούν ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες για να ανακαλύψουν πόλεις και περιοχές της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της πιο μεγάλης επέκτασης δικτύου που η WIZZ έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, η αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει την Αθήνα ως την πλέον πρόσφατη προσθήκη στο διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυό της. Συνεχίζοντας μάλιστα την επένδυσή της και αυξάνοντας διαρκώς τις επιλογές στο δίκτυο από την Ελλάδα, η WIZZ σύντομα θα ξεκινήσει δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς το Λονδίνο / Luton τον Απρίλιο και προς το Kutaisi της Γεωργίας το Μάιο. Συνολικά, σχεδόν μισό εκατομμύριο θέσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση για πτήσεις προς / από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το 2018.


Από δεξιά η Sorina Ratz, Acting Head of Corporate Communications και η κα Μαρίνα Παπαγεωργίου, υπεύθυνη Γράφειου Τύπου, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.


“Σήμερα γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο για την ευρωπαϊκή ανάπτυξή μας, με την έναρξη πτήσεων από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την εγκαινίαση 7 δρομολογίων το Μάρτιο. Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα αυξήσουμε περαιτέρω το δίκτυο και την ποικιλία επιλογών, προσθέτοντας 2 νέα δρομολόγια στη συνέχεια του έτους, προς Λονδίνο / Λούτον και προς Κουτάισι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι όλες οι ανάγκες των Ελλήνων επιβατών θα εξυπηρετηθούν ιδανικά με το βολικό πρόγραμμα, τον εύκολο τρόπο κράτησης εισιτηρίων στο wizzair.com και τη μέγιστη ευελιξία του προϊόντος της WIZZ”, δήλωσε η Sorina Ratz, Acting Head of Corporate Communications της Wizz Air. “Η Wizz Air παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να κάνει το αεροπορικό ταξίδι πιο προσιτό οικονομικά σε περισσότερους επιβάτες από ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για να ανακαλύψουν οι ταξιδιώτες την ευρωπαϊκή ήπειρο. Είναι επιθυμία μας να τονώσουμε την κίνηση αλλά και τον κλάδο του τουρισμού προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές, να συμβάλουμε στις οικονομίες των κοινωνιών που εξυπηρετούμε, καθώς και να τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας“.


Το παραδοσιακό “Δέσιμο της κορδέλας” στο αεροδρόμιο – διακρίνονται από δεξιά: η Deniz Filip, Marketing Manager, Wizz Air και η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, καθώς και οι κ.κ. Γιάννης Νόβας,Τζένη Βαλλιάνου, Λεωνίδας Ραυτόπουλος και Φαίη Κιζγκάλα, από την ομάδα αεροπορικού μάρκετινγκ του αεροδρομίου.


Από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη πτήσεων της Wizz Air προς / από την Αθήνα και, συγκεκριμένα, με το ξεκίνημα των 7 νέων προορισμών της το Μάρτιο, την προσθήκη του Λονδίνου από τον Απρίλιο και του Κουτάισι από το Μάιο! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Με την επιβατική κίνηση και τις τουριστικές αφίξεις να συνεχίζουν τη θετική πορεία τους το 2018, θεωρούμε ότι η απόφαση της Wizz να επενδύσει και να αναπτυχθεί στην αγορά μας ερχεται την ιδανική χρονική στιγμή! Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να συνδράμουμε την εταιρεία με στόχο μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη  παρουσία στο αεροδρόμιό μας!”

Το ελληνικό δίκτυο πολλών επιλογών της WIZZ, πλέον περιλαμβάνει 18 δρομολόγια προς 9 χώρες, από 6 ελληνικά αεροδρόμια. Το δίκτυο θα επεκταθεί περαιτέρω μέσα στο έτος, με 2 νέες πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς το Ιάσιο και τη Βιέννη.

Η WIZZ συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να εμπλουτίζει την επιβατική εμπειρία, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών της, οι οποίοι απολαμβάνουν την εξαιρετική εμπειρία πτήσης με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη. Από το Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2018, η WIZZ έχει τοποθετήσει συνολικά 21 αεροσκάφη στις ευρωπαϊκές βάσεις της, εξυπηρετώντας επιπλέον 700 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, ταυτόχρονα με την έναρξη 70 νέων πτήσεων σε όλη την έκταση του δικτύου της.

Η επέκταση της WIZZ, σε εξέλιξη έως το καλοκαίρι του 2018, αντιστοιχεί σε επένδυση άνω των 2 δισ. δολ., καθώς 700 επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου εντάσσονται στην ομάδα της WIZZ προκειμένου να συμβάλουν στην αυξανόμενη επιτυχία της εταιρείας. Ήδη, την περασμένη εβδομάδα, 3 νέα αεροσκάφη εντάχθηκαν στο Ην. Βασίλειο και στην Πολωνία και συνολικά 17 δρομολόγια εγκαινιάστηκαν στο δίκτυο της εταιρείας. Οι επιβάτες που ανυπομονούν να γνωρίσουν τα πάντα για το ταξίδι με τη WIZZ στην Ευρώπη, τη σημαντική επέκταση, τις σημαντικές εξελίξεις και τα νέα δρομολόγια που θα εγκαινιασθούν, μπορούν να ακολουθήσουν την εταιρεία στο #WIZZaroundEurope και ακόμα να βρουν εκπλήξεις και διαγωνισμούς στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Τα νέα δρομολόγια της Wizz Air από Αθήνα

Προς: Χώρα

Πόλη

Ημέρες

Ρουμανία

Βουκουρέστι

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή

καθημερινή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αιχμής

(15 Ιουνίου – 15 Σεπτεμβρίου)

Κλους-Ναπόκα

Τετάρτη, Κυριακή

Ουγγαρία

Βουδαπέστη

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

Βουλγαρία

Σόφια

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή

καθημερινή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αιχμής

(15 Ιουνίου – 15 Σεπτεμβρίου)

Πολωνία

Κατοβίτσε

Τετάρτη, Σάββατο

Λιθουανία

Βίλνιους

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

Δημοκρατία της Μολδαβίας

Κισινάου

Τετάρτη, Κυριακή

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παραδοσιακή υποδοχή του αεροσκάφους στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.


 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024