Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα συνεργασία για τον Όμιλο Caldera Collection με το Kythea Resort στα Κύθηρα
Ξενοδοχεία

Νέα συνεργασία για τον Όμιλο Caldera Collection με το Kythea Resort στα Κύθηρα

Το Kythea Resort, στην Αγ. Πελαγία, διαθέτει αίθουσα υποδοχής με bar, βεράντα, εστιατόριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εξωτερική πισίνα με pool bar και χώρο στάθμευσης.

Ο Όμιλος Caldera Collection ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με το Kythea Resort, 32 δωμάτια το μοναδικό 5 αστέρων ξενοδοχείο στο νησί των Κυθήρων.

“Το Kythea Resort, στα Κύθηρα, είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί καθιερώνοντας νέα πρότυπα ποιότητας στο χώρο της ελληνικής κλασικής φιλοξενίας. Οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, η φιλική διάθεση του ανθρώπινου δυναμικού και η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, το κατατάσσουν στις κορυφαίες επιλογές διαμονής στο νησί”, αναφέρει ο όμιλος. “Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου βρίσκεται σε αρμονική συνύπαρξη με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τονίζεται από το λαμπερό φως του ήλιου”. Το Kythea Resort, διαθέτει αίθουσα υποδοχής με bar, βεράντα, εστιατόριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εξωτερική πισίνα με pool bar και χώρο στάθμευσης.

Ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο της φιλοξενίας, η Caldera Collection έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων σε νευραλγικούς προορισμούς του τουρισμού, σε Ελλάδα και Ιταλία. Ταυτόχρονα, τα ξενοδοχεία διατηρούν τη μοναδικότητά τους και προωθείται ο ξεχωριστός χαρακτήρας του κάθε ξενοδοχείου, χτίζοντας το brand name τους  προσεκτικά. Παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας, ο όμιλος έχει επιλέξει προσεκτικά μόνο τα καλύτερα ξενοδοχεία για το δίκτυό του, αυστηρά 4 και 5 αστέρων.

Με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, υποστηρίζει τα ξενοδοχεία και εξασφαλίζει απρόσκοπτη διασύνδεση με τις καλύτερες τιμές χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024