Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σύσκεψη στο ΥΕΝ για την εισαγωγή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στο Χρηματιστήριο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτη την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει σύσκεψη στο ΥΕΝ στην οποία<...> και θα λάβουν μέρος η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ΟΛΠ<.>

, αλλά και οι ανάδοχοι με στόχο να οριστικοποιηθεί το τελικό σχέδιο του φακέλου που θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή του Χρηματιστηρίου στις 19 του μηνός.

Όπως δήλωσε ο υπουργός το όλο εγχείρημα της εισαγωγής του λιμανιού στο ΧΑΑ είναι υπόθεση λεπτή, ενώ παρατήρησε ότι οι φορείς των χρηστών αλλά και των εργαζόμενων θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί την περίοδο αυτή επαναλαμβάνοντας, όταν κλήθηκε να διευκρινίσει την επισήμανσή του αυτή, ότι η περίοδος είναι λεπτή, συνιστώντας υπομονή.

Η υπόθεση της μετοχοποίησης του ΟΛΠ προχωρεί χωρίς τη συγκατάθεση των συνδικαλιστικών φορέων των εργαζομένων, που μειοψήφησαν στην πρόσφατη διαδικασία στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Όπως δήλωσαν οι εργαζόμενοι αν δεν πραγματοποιηθούν ποτέ οι αλλαγές που απαιτούνται όσον αφορά το προσωπικό ώστε να υπάρξει επαναπροσδιορισμός του βασικού κόστους των παρεχόμενων από τον ΟΛΠ υπηρεσιών δεν θα υπάρξει και ποτέ αλλαγή στην τιμολογιακή του πολιτική. Στην πρόσφατη ομιλία του ο υπουργός συνέστησε ψυχραιμία λέγοντας ότι το λιμάνι είναι μεγάλο και τους χωράει όλους, και έδωσε στην δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της σύμβασης παραχώρησης και τις τροποποιήσεις της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top