Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προωθητική ενέργεια για την προβολή ελληνικών προορισμών από τη Volotea στην Ιταλία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάρτιος 2018, 14:07

Στόχος της δράσης με τίτλο 'Best places to visit in Greece', είναι να ενημερωθεί το επαγγελματικό και ταξιδιωτικό κοινό της Ιταλίας για τις δυνατότητες πρόσβασης σε περιοχές που έχουν συγκοινωνιακή σύνδεση με τα αεροδρόμια Αθηνών και Μυκόνου, όπου η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις.


Με μια πρωτότυπη προωθητική ενέργεια, έξι ελληνικοί προορισμοί προβάλλονται από την περασμένη Τρίτη σε ειδική δράση που οργανώνει στο αεροδρόμιο της Βενετίας η ιταλική αεροπορική εταιρεία Volotea, σε συνεργασία με την MTC Group.

Συγκεκριμένα, αεροσυνοδοί της αεροπορικής εταιρείας διανέμουν στους επιβάτες από ειδικό stand ένα οκτασέλιδο καλαίσθητο έντυπο που προτείνει προορισμούς στους οποίους γίνεται η σύσταση να επισκεφτούν από την Αθήνα όπου η εταιρία πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια. Προτείνονται δύο χερσαίοι προορισμοί (Φυλή και Κόρινθος) και τέσσερεις νησιωτικοί (Άνδρος, Αστυπάλαια, Μήλος και Σέριφος), κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στον επισκέπτη.

Η δράση, που θα διαρκέσει έως την προσεχή Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, γίνεται σε ημέρες υψηλής αιχμής για το αεροδρόμιο λόγω της εορταστικής περιόδου και ήδη σημειώνει επιτυχία. Στόχος της δράσης με τίτλο “Best places to visit in Greece”, είναι να ενημερωθεί το επαγγελματικό και ταξιδιωτικό κοινό της Ιταλίας για τις δυνατότητες πρόσβασης σε περιοχές που έχουν συγκοινωνιακή σύνδεση με τα αεροδρόμια Αθηνών και Μυκόνου, όπου η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις.

Η πρωτοτυπία της έγκειται στο γεγονός ότι μια αεροπορική εταιρεία προτείνει στην ουσία ελληνικούς προορισμούς και μάλιστα στο ιταλικό κοινό στο οποίο η ίδια απευθύνεται και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Συμβούλων Τουρισμού, κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Το 2018, η Volotea εγκαινιάζει 58 νέα δρομολόγια - φθάνοντας συνολικά τα 293 δρομολόγια και πετώντας σε 78 ευρωπαϊκές πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους σε 13 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Αλβανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο. Θα προσφέρει 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160% και θα εκτελεί δύο νέα δρομολόγια, προς τη Βερόνα (έναρξη δρομολογίου στις 31/05/2018) και το Ηράκλειο (έναρξη δρομολογίου στις 26/04/2018), το οποίο αναμένεται να συνδεθεί ακτοπλοϊκά με νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μήλος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top