Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Νέο γραφείο στην Αθήνα για την Anatolia Hospitality

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάρτιος 2018, 14:49

Υπεύθυνη στο γραφείο της Αθήνας θα είναι η vέα Sales Manager του ομίλου, κα Λένα Μέντη.


Η Anatolia Hospitality, μετά και από την ενσωμάτωση του DMC γραφείου ASIT (Anatolia Travel) στον όμιλο, συνεχίζει να αναπτύσσεται και προσθέτει στις υπηρεσίες της τη λειτουργία νέου γραφείου στην Αθήνα.

Στις αρμοδιότητες του νέου γραφείου που βρίσκεται στην περιοχή του Ελληνικού (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 28) θα είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος δικτύου συνεργατών, καθώς και η ανάπτυξη - επέκταση του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Υπεύθυνη στο γραφείο της Αθήνας θα είναι η vέα Sales Manager του ομίλου, κα Λένα Μέντη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και ιδιαίτερα στο τομέα των ξενοδοχειακών πωλήσεων.

Η Anatolia Hospitality είναι μια ελληνική αλυσίδα εταιριών, η οποία δραστηριοποιείται στον ελληνικό τουριστικό κλάδο από το 1930. Σήμερα ο όμιλος περιλαμβάνει δύο city hotels, βίλλες και πολυτελή διαμερίσματα σε Κυκλάδες και Ιόνιο, καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT.

Η Anatolia Hospitality εδώ και χρόνια ακολουθεί μια φιλοσοφία που αναδεικνύει τις προσπάθειες και το πάθος πολλών ετών, για τη δημιουργία ενός καινούριο concept στην ελληνική φιλοξενία με σύγχρονο minimal design, νέες τάσεις μάρκετινγκ αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top